IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 ужасни функции, които никой не иска да вижда в новите коли

Въпреки напредъка на технологиите, някои от тях предизвикват неудобство и проблеми за шофьорите

Автомобилите изминаха дълъг път, откакто се появиха на бял свят в края на 19 век. Те вървят, спират и се управляват, както повечето хора биха се надявали. Стандартите са високи и е малко вероятно да си купите наистина ужасна нова кола. Времето и технологиите са направили така, че вниманието на клиента сега обикновено се фокусира върху дребните детайли.


Honda Civic Type R


Вместо да се притесняваме дали двигателят ще запали в студена сутрин, ние сме разочаровани от дребните неща - дисплей на таблото, който не е чувствителен на допир, гласово разпознаване, което се „събужда“ всеки път, когато споменете производителя на колата си, фалшиви вентилационни отвори и изпускателни накрайници, които поставят формата над функцията.

Всичко това доказва, че има някои големи пропуски, които могат да се появят в архитектурата на едно модерно превозно средство. Затова и екипът на изданието SlashGear посочи ужасните функции, с които никой не трябва да се сблъсква в нова кола.

5 ужасни функции... (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #9
    16 rate up comment 3 rate down comment
    Бай Пешо ( преди 1 година )
    Наситих се на "екстри". Мерси! Сега ми дайте новичка Ланча делта интеграле модел 1993 г. Друго не искам.
  • #8
    10 rate up comment 25 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Само някакви изостанали и скарани с технолигиите ползват директно телефон в колата, аз лично съм с Киа 2018 година модел, сетъпнал съм Андроид Ауто с Waze безжично, влизам в колата телефона се връзва и на мултимедиата ми се стартира навигацията и музиката от Spotify. Народа е доста изостанал и масово с последни модели коли се е хванал за телефона и дори не е наясно как да си го свърже с колата като хората.
  • #7
    23 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Всичко това го правят за кинти. Как телефоните са забранени, а тъч-телевизорите, не? Като ми трябва навигация си включвам телефона. Като искам музика си включвам блутуута на телефона. Тъй де, за какъв *** да плащам още веднъж за нещо, което имам!? Куп безполезни екстри, които ти качват цената с 20-30%. Аз живея на тропиците и от жегата, влагата и от фините океански пръски електрониката се скапва за година. Не, мерси!
  • #6
    28 rate up comment 2 rate down comment
    JP ( преди 1 година )
    Гледах един клип, не знам каква марка кола, един бара жабката, няма дръжка да се отвори, и трябва да влезеш в три подменюта на тъчскрийна, че да си отвориш жабката, ето това е истинска простотия!
  • #5
    31 rate up comment 8 rate down comment
    Класика ( преди 1 година )
    Най добре всичко да се изхвърли заедно с ел колите и чипове и таблети и фалшиви уж за безопасност ненужни лампички и сигнали и да ни оставят да си караме истински коли за каране за наслада на душата,защото живота не много дълъг,а не да ни пробутват тесни капсули за следене ,натъпкани с ненужни оперативни чипове за масова психоза и промиване на съзнанието и дезиактивиране на мозъка!
  • #4
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Моя милост ( преди 1 година )
    Инженерната простотия няма край.
  • #3
    18 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    първите 2 снимки, какви точно функции са? Гасовото разпознавне и тъч глупостите... по-добре да ги нямам или поне за тъч, да имам алтернатива да не съм длъжен сам през екарана да цъкам.
  • #2
    32 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Абсотютно не съм съгласен с последната точка. Сензорният дисплей е нещо което човек няма как да натиска без да свали поглед от пътя, а това създава сериозен риск за ПТП. Физическите копчета човек може да ги напипа без да сваля поглед от пътя.
  • #1
    13 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Преди първите 2-3 снимки, големият пропуск в списъка е "Японски автомобилен дизайн". Със сигурност вреди много повече от другите в списъка.