IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Личният Lamborghini: Възможности за персонализация

Комбинациите са неизброими, а идеите – въпрос на въображение

В бляскавото съзвездие на луксозните брандове в автомобилната индустрия Lamborghini винаги е светел ярко и със собствена светлина. Известен със смелия си дизайн и мощността си, класният автомобил се е наложил като един от най-предпочитаните в този сегмент, а допълнителен бонус, разбира се, е и възможността за персонализацията му. Програмата на Lamborghini Ad Personam позволява на всеки пожелал луксозния автомобил да го трансформира според собствените си предпочитания и по начин, който да съответства на личността му. Тази опция важи както за спортните модели, така и за един от най-разпознаваемите през последните години SUVLamborghini Urus.

Lamborghini

Възможностите за персонализация са наистина впечатляващи – собствениците имат свобода да избират между цветове, материали, материи, аксесоари. Възможните комбинации са неизброими, а идеите – въпрос на въображение – например може да изберете логото на автомобила да бъде извезано на ръка някъде в салона или пък инициалите ви да са изписани на някой елемент от интериора.

Интериор

С влизането в автомобила всички собственици могат да попаднат буквално в свое царство – в интериора луксът среща майсторската изработка, съобразена изцяло с предпочитанията на собственика, било по отношение на табло, волан, седалки и подглавници, та дори и подови стелки.

Благодарение на персонализацията на автомобила всяко сантиметърче от него става изключително лично. Тя не се изчерпва само с интериора – възможностите по външния дизайн са също големи.

Lamborghini

Външен дизайн

Що се отнася до цвета на автомобила – има избор от внушителна палитра с прекрасни нюанси, включително и персонализиран вариант, стига да е съобразен със стандартите на производителя за качество.

Джантите на автомобила например не са просто функционална част от него – те са важен аспект от естетиката. Lamborghini разбират това и предлагат голям избор от джанти, като има възможност да се избира цвета спирачните апарати.

Параметри на автомобила

И най-накрая стигаме до техническите параметри на автомобила, които също могат да се персонализират за голямо щастие на почитателите на бранда. Lamborghini предлага голям набор от подобрения като тунинговане на двигателя на автомобила с цел по-голяма мощност, настройване/регулиране на изпускателната система за постигане на уникален „ръмжащ“ звук, аеродинамичен пакет, който подобрява поведението на автомобила. С този последен финален, но най-съществен щрих от персонализацията, Lamborghini вече е превърнат в истински бърз и яростен звяр на пътя!

За повече информация относно възможностите за придобиване на Lamborghini, посетете този линк.