IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 причини да пожелаеш Lamborghini Urus

Перлата в съкровищницата на луксозния бранд предлага мощност, комфорт и технологии от най-висок клас

Lamborghini Urus е истинска перла в съкровищницата на луксозния бранд. Този модел присъства в колекциите на не една знаменитост и това съвсем не е случайно. Сещаме се за 10 причини, за да поискате да станете горди собственици на Lamborghini Urus:


10 причини да пожелаеш Lamborghini Urus


Мощност

Този автoмобил е истински звяр на пътя. С 4.0 литров туин-турбо V8 двигател, произвеждащ 641 к.с., той ускорява от 0 до 100 km/ч за 3,6 секунди. Независимо дали шофирате в града или на магистралата, пътуването с Urus е винаги вълнуващо и „мощно“ преживяване.

Изключителен комфорт и напреднала технология

Urus прави мигновено впечатление с лукса, който предлага заедно с напредналата си технология. Интериорът е изработен от висококачествени материали, персонализирани елементи и иновативна информационно-развлекателна система от последно поколение.

Функционален на различни терени

За разлика от много спортни коли Urus предлага многофункционалност, що се отнася до проходимост на различни терени. Удобството е гарантирано, независимо дали шофирате по гладки улици в града или по черни пътища в някоя затънтена местност, тъй като може да избирате между цели шест режима на шофиране - Strada, Sport, Corsa, Neve (сняг), Terra (офроуд) и Sabbia (пясък) плюс един допълнителен Ego, който ви позволява сами да персонализирате настройките. 

Изключителен италиански дизайн

Да имаш Lamborghini означава да притежаваш частица от италианското национално богатство. Всяка линия на Urus е изработена с невероятно внимание към детайла, подчертаващо стремежа на бранда към съвършенство. Дизайнът е хем смел, хем функционален – освен че автомобилът изглежда впечатляващо, той се държи и много стабилно на пътя.

Статус символ

Lamborghini е повече от автомобил, той е послание. С лъскавия си дизайн и престижния си вид Urus е символ на успеха и изтънчеността. Той е рядък „скъпоценен камък“ с ограничено производство, поради което всички собственици попадат в малоброен и ексклузивен клуб на притежателите на луксозния автомобил.


10 причини да пожелаеш Lamborghini Urus
 

Напреднала технология за сигурност

Сигурността е на първо място и Urus не прави компромиси с нея. Автомобилът разполага с най-новите технологии за безопасност – водачът има на разположение цели 3 TFT дисплея, множество модерни системи за защита и такива подпомагащи шофирането. Адаптивен круз контрол и асистент за спазване на лентата за движение са сред характеристиките на машината, които предпазват шофьорa и неговите спътници.

Еко автомобил

Въпреки високотехнологичното изпълнение автомобилът е съобразен с еко изискванията. Той е създаден с иновативна технология, която спомага за намаляване на вредните емисии.

Инвестиция в иновацията

Да притежаваш Lamborghini Urus е инвестиция в изключителна иновативна технология. Брандът продължава да разчупва стереотипите по отношение на автомобилния дизайн, като всеки нов модел в индустрията превъзхожда предходния.

Общност и събития

Ако сте собственик на Lamborghini, вие ставате част от глобална общност от любители на луксозния бранд. Lamborghini предлага лъскави събития и всякакъв вид активности, които те потапят в лайфстайла на компанията.

Поглед в бъдещето

Lamborghini Urus е създаден с поглед устремен в бъдещето. Благодарение на непрестанните нововъведения и подобрения, които предприема производителят, вашият автомобил ще бъде също толкова издържан в технологичен и дизайнерски аспект в бъдеще, колкото е бил и досега.

За повече информация относно възможностите за придобиване на Lamborghini, посетете този линк.