IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стойте далеч от тези 5 коли на старо, предупреждава опитен механик

Намират се на атрактивни цени, но са кошмар за поддръжка (ВИДЕО)

Изборът на употребяван автомобил винаги крие рискове и затова всяко мнение на професионалист може да бъде от полза на потребителя. Дейвид Лонг от канала Car Wizard в YouTube и базираната в Канзас компания Omega Auto Clinic е механик с голям опит, който състави кратък списък от модели, които трябва да бъдат избягвани за покупка на пазара втора ръка.



Лонг е категоричен, че наличието на богато оборудване и скъп софтуер се превръща в тежест за собственика. Той посочва, че сред тези коли са по-нови модели на американки марки като Ford, Chevrolet, Dodge, Buick, Ram, GMC и Lincoln.

В случая обаче механикът посочва автомобили на чуждестранни производители, които в Щатите може да бъдат открити на атрактивни цени, но са много скъпи за поддръжка и притежаването им се превръща в кошмар за собственика. Лонг обяснява и причините за своя избор.


Употребявани автомобили, които трябва да се избягват (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #1
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Друг Гост ( преди 4 седмици )
    Това за Ауди А8 не го разбирам - ако проблемите са с двигателя, това трябва да е валидно за всички други които използват същия двигател. Ако говорим за 3.0 V6 - това са много модели