IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Стойте далеч от тези 5 коли на старо, предупреждава опитен механик

Намират се на атрактивни цени, но са кошмар за поддръжка (ВИДЕО)

Изборът на употребяван автомобил винаги крие рискове и затова всяко мнение на професионалист може да бъде от полза на потребителя. Дейвид Лонг от канала Car Wizard в YouTube и базираната в Канзас компания Omega Auto Clinic е механик с голям опит, който състави кратък списък от модели, които трябва да бъдат избягвани за покупка на пазара втора ръка.



Лонг е категоричен, че наличието на богато оборудване и скъп софтуер се превръща в тежест за собственика. Той посочва, че сред тези коли са по-нови модели на американки марки като Ford, Chevrolet, Dodge, Buick, Ram, GMC и Lincoln.

В случая обаче механикът посочва автомобили на чуждестранни производители, които в Щатите може да бъдат открити на атрактивни цени, но са много скъпи за поддръжка и притежаването им се превръща в кошмар за собственика. Лонг обяснява и причините за своя избор.


Употребявани автомобили, които трябва да се избягват (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Разпродажба! Преносимият мини климатик охлажда, овлажнява и освежава. Безшумен и преносим, можете да го вземете на работа или на плажа, перфектно и бързо охлажда стаята. Много хубава цена:---- https://use.my/arctik
  • #10
    4 rate up comment 3 rate down comment
    Круз ( преди 3 седмици )
    Карам 12 години Круз 1.6 екотек купувал съм го нов от дилър без турбо и е на газ Редовно му сменям консумативи и веднъж ангренажа. Най големият му ремонт е смяна на дефазаторните зъбни колела и това е защото дилъра му слага ниско качествено опелово двигателно масло . И другият ремонт е смяна на на една тънка тръбичка по охлаждането за стотина лева с майсторлъка. Въобще не е това за което ни я представят.
  • #9
    3 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Абсолютни трошки, те просто и визуално изглеждат супер стари. По-зле от много коли от 90-те дори. Май наистина след 2016-17 колите станаха по-красиви.
  • #8
    4 rate up comment 4 rate down comment
    До 8 ( преди 3 седмици )
    Същата работа е и при нашия шеф. Няколко 7ци и Г класи, но щефа се вози на старото S8 на дъщеря си. Верно е най-големия мотор, но пък човека е фен на БМВ и не го разбирам. 750Li на 3 години и не го кара много много.
  • #7
    9 rate up comment 8 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Карах служебна А8-ца с V8 дизел мотор, шефа само с нея искаше да се вози, имахме различни джипове, БМВ 7-ца. Та аудито за дълъг път беше супер, най-шумоизолирано, много конфортно, но и стабилно, даже зимата си беше екстра. Ремонти сме правили дребни, на 300к км. го продаде. Топ кола, тоя може да се гръмне
  • #6
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Де го реното ве!? ( преди 3 седмици )
    А, то даже беше забранено за продажби в САЩ и Канада, заради поразяващото му "качество"!
  • #5
    13 rate up comment 4 rate down comment
    гост ( преди 3 седмици )
    Мястото на CVT е в мотопедите, а не в автомобилите
  • #4
    10 rate up comment 7 rate down comment
    Какви факти ( преди 3 седмици )
    Човека от клипа е изброил МНЕНИЕ за тези автомобили. Мнението няма нищо общо с фактите. Факт, че са влизали по един такъв автомобил в гаража му с повреди, не е основание всички автомобили от този модел да се слагат под общ знаменател.
  • #3
    11 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Тоя явно е разбирач, колкото нашия *** от Бричка! И наистина това с Аудито важи за всички модели, както и много други марки ползващи един и съш двигател в различните си модели и серии. Но повечето "факти" могат да се кажат за голяма част от автомобилните марки. Като цяло статията е смях, както и нейния автор!
  • #2
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Имаше статия тук за много надеждни скоростни кутии при джипките преди месец. X-Trail-а също присъстваше, а вземете се разбетете надежден ли е? Или пълен ***?