IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

5 опции в употребявани коли, които могат да разорят новия собственик

Експертите препоръчват тези функции и устройства да бъдат избягвани

Всички продавачи на пазара втора ръка се опитват да хвалят автомобилите си, за да се отърват от тях възможно най-бързо. Те уверяват купувачите, че тези коли са в отлично състояние, с богато оборудване и в същото време са по-евтини от останалите. Не бива обаче да им се вярва напълно, дори напротив - към подобни предложения трябва да се подхожда с повишено внимание, категорични са експерти.

Те са категорични, че огромна част от колите на старо крият някои проблеми. Често те са свързани с допълнителни опции в оборудването, които могат да се превърна в истински кошмар за новия собственик. И затова се препоръчва да бъдат избягвани.


5 опции в употребявани коли... (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Забравили са въздушното окачване. Около мен съм виждал 2 такива примера - на БМВ Х5 собственика му лепи люка с тиксо преди всяка голяма буря :-), а един друг джип мерцедес, не знам кой точно модел, отвън изглежда много запазен и нов, но вече месеци седи с клекнала задница - много е смешно, но явно собственика си го кара така, защото паркира на различни места.
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    Теглича е предимство. На два пъти ми е предпазвал броня и ламарина при лек удар отзад.
  • #4
    22 rate up comment 6 rate down comment
    До 3 ( преди 3 месеца )
    Опита се нещо да оригиналничиш, но успя само да предизвикаш "криндж", както казва младежта в днешно време. Може би трябва да се пробваш в друга сфера на циркаджийството.
  • #3
    14 rate up comment 32 rate down comment
    q ( преди 3 месеца )
    Разбрахме категоричното мнение на експертите - купувайте това което вече НИКОЙ не търси - 20+ годишни пърдаци с ДВГ и ръчна скоростна кутия. Без еко категория, по-възможност дизел. Без екранчета и системи за сигурност, без навигация и фрее хендс, без интеграция със смартфон. Без стъклени покриви и люкове - след време само вашата бричка ще е без такъв - и ще е екцклузивна до безобразие. Без яко аудио (че и то е сложно и скъпо), но пък със моднат аупух.
  • #2
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Теч ( преди 3 месеца )
    Люковете на практика винаги пропускат вода и ключовия момент е тя да може да се отвежда "контролирано". Е, с годините оттичането става все по-трудно.
  • #1
    22 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 3 месеца )
    DSG-то е най-големият кошмар на собственика и въздушното окачване.