IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

7 наистина странни опции за автомобили

В желанието си да блеснат производителите предлагат доста безумни аксесоари

В стремежа си да направят престоя на човек в автомобила възможно най-приятен и удобен, автомобилните компании правят всичко възможно, предлагайки всякакви необходими и полезни опции. Например, индукционно зареждане за смартфон, охладени/отопляеми поставки за чаши, масажори, вградени в седалките и какво ли още не.

Понякога обаче необузданата инженерна и дизайнерска креативност излиза извън границите на нормалното. И в желанието си да се погрижат максимално за водача и пътниците, както и да блеснат пред конкурентите, производителите на автомобили дават много двусмислени идеи. С помощта на изданието AutoMail ви припомняме няколко примера за такива странни опции и аксесоари, които бяха внедрени в автомобили.

7 наистина странни опции за автомобили (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #7
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    До номер 3. Кскво не е ясно. Един цилиндър с две бутала в него :)
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Даа да ( преди 1 година )
    Иначе скутерчето е " сгъваемо електрическо" ама с вътрешно горене !!!
  • #5
    4 rate up comment 1 rate down comment
    notangel ( преди 1 година )
    Обратното на еднобутален двуцилиндров...
  • #4
    11 rate up comment 0 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    До #3Вероятно, двутактов, а не двубутален е в оригинал....Иначе, има и такова животно, но не е в серийно производство. Боксер, който е с две срещуположни бутала, разположени в един цилиндър, с обща горивна камера между буталата. Няма глава с клапани, защото е двутактов. Има само отвори в цилиндрите.
  • #3
    16 rate up comment 0 rate down comment
    Жигулин Хаджифиатов ( преди 1 година )
    Понеже съм ***, някой да ми обясни, за скутера от Хонда Сити. Какво означава "двубутален едноцилиндров двигател"?
  • #2
    14 rate up comment 1 rate down comment
    Газко Уазков ( преди 1 година )
    Кое му е странното на хладилната кутия, наречена ледогенератор!? Скутерчето е изключително практично за хора, работещи в ситито на голям град и нямащи възможност да паркират в близост. Прахосмукачка също не е лошо нещо. А, рошавите малки стелки, също са удобно нещо.
  • #1
    25 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ледогенератора и вградената прахосмукачка са много функционални екстри, при положение че това е джип и ван, с които се предполага, че ще се пътува на дълги разстояния и до морето, като може да се превозват и домашни любимци, при които прахосмукачката е много функционална заради космите, които пускат. Ледогенератора пък е много удобен за изстудяване на безалкохолни и бира, за пътя и на плажа.