IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Cybertruck се превърна в „тухла“ веднага щом напусна магазина

YouTube-канал показа как пикапът получава сериозна повреда (ВИДЕО)

Томас Ремо - влиятелен YouTuber, получава своя дългоочакван Cybertruck в началото на февруари. Радостта от новата му придобивка обаче трае кратко, защото електрическият пикап получава сериозна повреда още при напускането на шоурум.



Историята е заснета на видео, което бързо набра популярност в интернет. Ремо забелязва някои проблеми още при първия оглед на пикапа в представителството на Tesla. След като се запознава с неговите функции, той излиза от паркинга, но още при първото ускорение на таблото започва да мига червена светлина и се чува звуков сигнал.

Въпреки алармата, Ремо продължава да шофира. След като излиза на главния път обаче, пикапът внезапно губи мощност и спиране. Опитите за рестартиране на превозното средство са неуспешни и Ремо заяви, че Cybertruck се е превърнал в „тухла“.

YouTuber-ът е принуден да извика влекач и да чака помощ в дъжда. Пикапът е закаран обратно в сервизния център на Tesla, където механиците откриват проблем с връзката за ниско напрежение и сменят дефектния проводник. Собственикът потвърди, че предупреждението се е появило пет пъти при 70-километрово пътуване.


0 от 500
  • #15
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 14 ( преди 1 месец )
    Както виждаш няколко минути след като съм си написал мнението, е публикувана статия която потвърждава мнението ми за настоящото качество на mercedes и BMW и проблемите на чисто нови автомобили. Купувал ли си чисто нов автомобил от последните две-три години? От личен опит ли говориш?
  • #14
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо ( преди 1 месец )
    Случва се да светне чека след 100-200 х. км пробег.Изчистват грешката в сервиза,сменят някой датчик и всичко е наред.На нова кола още в първия ден да ти се случи,бих я върнал веднага.
  • #13
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Турбо ( преди 1 месец )
    До 12.Случвало ми се е да светне чека,отстранява се в сервиза за по малко от час.Не е болка за умиране.
  • #12
    0 rate up comment 4 rate down comment
    До 11 ( преди 1 месец )
    Ти се молив да не ти светне лампата на следващия нов автомобил, защото няма да го оправят за няколко часа и твърде вероятно ще те изкарат тебе виновен. Недей да си правиш изводи за бъдещето спрямо опитът ти от миналото. Светът се промени и нищо не е такова каквото беше. Не забравяй че говориш за времената когато имаше две марки автомобили. Mercedes и всички останали.. сега дори mercedes не е това, което беше и се случват подобни случки с чисто нови екземпляри.
  • #11
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо ( преди 1 месец )
    Карам трета по ред нова кола,на десетата година сменям с нова.Ако ми се случи нещо подобно като с тази Тесла ,сменям марката веднага.
  • #10
    1 rate up comment 1 rate down comment
    fts ( преди 1 месец )
    Ами да си беше купил от онея умрелите Тойоти, на които електричарите се подиграваха, щото не се чупели като калп***вите им тесли!
  • #9
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Също така цените на тока са се вдигнали защото днес няма да има нулеви цени а са цели 25 стотинки за 1000 киловатчаса. Следователно като се хванем за запетайките Това не са нулеви цени.
  • #8
    1 rate up comment 2 rate down comment
    До 7 ( преди 1 месец )
    Поредният ти опит за манипулации как щом производството от фотоволтаици започва да намалява в 7:00 вечерта и някоя седмица продажбите на Тесла са намалели значи слънцето повече няма да се появи и продажбите няма да се увеличат никога, никога никога никога
  • #7
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 месец )
    До 5.Теслю,бъркаш времената в изречението.Тесла беше шампион по продажби на модел Y.
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 месец )
    Качество Теслъ.