IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla Cybertruck се превърна в „тухла“ веднага щом напусна магазина

YouTube-канал показа как пикапът получава сериозна повреда (ВИДЕО)

Томас Ремо - влиятелен YouTuber, получава своя дългоочакван Cybertruck в началото на февруари. Радостта от новата му придобивка обаче трае кратко, защото електрическият пикап получава сериозна повреда още при напускането на шоурум.



Историята е заснета на видео, което бързо набра популярност в интернет. Ремо забелязва някои проблеми още при първия оглед на пикапа в представителството на Tesla. След като се запознава с неговите функции, той излиза от паркинга, но още при първото ускорение на таблото започва да мига червена светлина и се чува звуков сигнал.

Въпреки алармата, Ремо продължава да шофира. След като излиза на главния път обаче, пикапът внезапно губи мощност и спиране. Опитите за рестартиране на превозното средство са неуспешни и Ремо заяви, че Cybertruck се е превърнал в „тухла“.

YouTuber-ът е принуден да извика влекач и да чака помощ в дъжда. Пикапът е закаран обратно в сервизния център на Tesla, където механиците откриват проблем с връзката за ниско напрежение и сменят дефектния проводник. Собственикът потвърди, че предупреждението се е появило пет пъти при 70-километрово пътуване.


0 от 500
  • #25
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Гост до 22 ( преди 3 седмици )
    Първата F10, вкарана и регистрирана в България, беше 525xd, черна, с кафяв кожен салон. Това беше демо автомобил на Камор / днес Ауто Бавария /. Първият, който я подкара беше тогавашния търговски директор на Камор, а след него друг от мениджърите. Аз бях третия - петък, събота и неделя.
  • #24
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Гост до 21 ( преди 3 седмици )
    Ауто Бавария предоставя автомобили за тест драйв, като нямат задължително изискване в автомобила да присъства и служител на компанията. Това се прави по тяхна преценка. Включително имат възможност да предоставят автомобил без същия да се връща в рамките на деня, т.е. на следващия ден. Разбира се, това се прави по отношение на хора, които са техни клиенти и ги познават. Има и случаи на предоставяне на демо кола за повече от 24 часа. От мен ли разбираш, че това е възможно?
  • #23
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 3 седмици )
    Ама разбира се. той тесльо пише и други мнения с вашите никове. А вие никога не пишете с чужди Никове, а само когато ви хванат. Как пък по цели месеци и години не казваше че някой пише с ника ти за перпето мобиле, средно аритметично на процент, баничарката която едва качва Шипка на втора с пълна мощност от 15 киловата, наклон на прохода Шипка 30% - 15 км с 30% 5 000 м денивелация - почти качваш Еверест. И други подобни. Както виждаш аз внимавам, А вие не. Всеки път ви хващам на момента.
  • #22
    1 rate up comment 3 rate down comment
    Баварец ( преди 3 седмици )
    Правил си тест драйф на Х5 само насън.Кой ще ти даде да пробваш Баварец Х5 сам?След теста се попълва анкета,доволен ли си от автомобила.
  • #21
    2 rate up comment 2 rate down comment
    Турбо ( преди 3 седмици )
    По коментара ти личи,че никога не си правил тест драйв.Тест драйв се прави в присъствието на дилъра,седнал на дясната седалка до теб по време на тест драйва.Коментар с ник Гост на Тесльо,за да си подкрепи опорката,че нов автомобил му светва чека.
  • #20
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Турбо ( преди 3 седмици )
    До 17.Исках да видя кой ми отговаря,дали си ти Тесльо.Нарочно пуснах коментара с ник Гост.
  • #19
    0 rate up comment 3 rate down comment
    Гост ( преди 3 седмици )
    Правих един тест драйв на демо автомобил от Ауто Бавария - BMW X5, който показваше 725 изминати километра, т.е. чисто нова кола. Тази кола влезе в авариен режим докато се движех по Околовръстното в София. На 725 км!?!? Спрях автомобила, изключих двигателя и след това рестартирах, а след това я върнах при дилъра. Те ме питат дали колата ми е харесала, а аз "...супер е, ще се обадя другата седмица". Ако аз не карах, нямаше да повярвам, че това е възможно.
  • #18
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Лудория ( преди 3 седмици )
    То е зависи. Чичака горе можеше да се върне, за да погледнат колата, ама така нямаше да натрупа гледания в YT и коментари в automedia. Така че нека не го вземаме за меродавно мнение. А за това с check-а и други ала-бала-изми - всичко е на късмет и зависи. Близки си купиха чисто нова Шкода, дизел. Вземат колата от магазина и отиват е командировка. И колата на една от сутрините не запалила и дотам. Взели я от Шкода, гледали ли я и казали на шофьора - пращаме я в Чехия, защото тук не можем.
  • #17
    1 rate up comment 1 rate down comment
    Егати съвпадението ( преди 3 седмици )
    Сега ако кажеш, че през 2015 си купил баничара, ще се окажеш четвърти гост и ще имаш същите автомобили като турбо и сина му? Или просто си объркал никовете, като ми отговори на коментар 15? Залагам на второто.
  • #16
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 3 седмици )
    Синът ми си купи нов Хюндай и10, декември 2022 г., перфектен.Моята кола я купих нова 2015 година,също без проблеми досега.След 100 х.км ми светна чека,изчистиха грешката за 5 минути.След 200 х.км ми светна пак чека,смениха ми датчик на турбината за 70 лева.