IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пилот от NASCAR замерва съперниците си с части по време на състезание

Джоуи Гейз си отмъсти, след като колата му беше разбита в бетонната стена (ВИДЕО)

Джоуи Гейз направи едно от изпълненията на годината в автомобилните спортове. Пилотът изпусна нервите на пистата в Ричмънд по време на състезание от NASCAR Xfinity Series и хвърли парче от разбитата си кола по съперник, изхвърлил го от състезанието.
 
 
Джоуи Гейз


В 173-ата обиколка Доусън Крам, пилот на JD Motorsports, направи маневра, при която Гейз се сблъска с презпазната стена на овала. Неговият Chevrolet Camaro приключи курса, както се казва.

Вместо да спази правилата по безопасно напускане на пистата, Джоуи остана на нея и откърти част от задната броня. Той изчака преминаващата колона и я хвърли по колата на Крам. Кибритлията уцели предното стъкло, но за щастие – до нещо сериозно не се стигна



31-годишният Гейз ще бъде наказан, тъй като застраши живота и здравето на останалите пилоти. Интересното е, че нервакът е съсобственик на отбора и кара там уж за кеф. От дете кара в различните американски шампионати, но няма кой знае какви успехи. 
 
 

0 от 500