IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Шампион от NASCAR блъсна и уби пилот на пистата

Тони Стюарт премаза с колата си 20-годишния Кевин Уорд (Видео)

Шампион от NASCAR блъсна и уби пилот на пистата

Трагичен инцидент се разигра по време на кръг от американските състезателни серии American Sprint Car. Трикратният шампион от NASCAR Тони Стюарт премаза и уби с колата си 20-годишен пилот, излязъл на трасето да му търси сметка за сблъсък между двамата в предишната обиколка.

Инцидентът се е случил в неделя на пистата Кенъндейгуа, Ню Йорк. Както се вижда от видеото, състезателните машини на Тони Стюарт и Кевин Уорд се удрят леко, в резултат на което болидът на Уорд излита в стената на овала, получавайки сериозни повреди. Младият пилот излиза бесен от своя автомобил и тръгва да търси сметка от Тони Стюарт. Той преминава през състезателното трасе, като се разминава с няколко болида. Колата на Стюарт обаче го блъска и го изхвърля на няколко метра.

20-годишният Кевин Уорд е откаран в болница, но малко по-късно умира от раните си. В момента тече разследване, като случаят се разглежда като състезателен инцидент, а не като престъпление, сочи информацията на АП.

Пред агенцията много пилоти заявяват, че Тони Стюарт е можел да избегне удара. Други обаче твърдят, че видимостта на нощното трасе е много слаба и пилотът не е можел да направи нищо.

Кевин Уорд стартира кариерата си в сериите American Sprint Car през 2007 година, а през 2012 е избран за Новобранец на годината.

Трикратният шампион в NASCAR Тони Стюарт, който спечели титлите през 2002, 2005 и 2011 година, все още не е коментирал случилото се.

Видеото не е подходящо за деца и хора със слаби нерви!

Тагове: nascar
0 от 500
  • #6
    6 rate up comment 1 rate down comment
    www ( преди 9 години )
    Когато караш бясно в овална писта и то не асвалтова, а в пепеляк, не в дневна светлина, без светлини, а разчиташ на искуствено осветление около пистата, с всички тези рекламни пана с тази скорост ... реално с периферното си зрение не виждаш нищо конкретно, а все едно си в улей ... въпросния ербап пилот тръгнал м/у колите на пистата го виждаш в момента, в който го блъскаш. Човек вижда жълтия флаг на стюардите за катастрофа, виждаш колата отстрани, но не очакваш на има човек на платното.
  • #5
    7 rate up comment 2 rate down comment
    Хюй ( преди 9 години )
    Тоа е толко прос, че се е утепал. Може ли да излиза на писта, където фърчат разни ***.
  • #4
    14 rate up comment 3 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    Бог да го прости!
  • #3
    25 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 9 години )
    трябва да си пълен ***, да застанеш пред автомобил който не може да завива с волан а с дрифтене ... един нормален човек първо ще напусне пистата, а после ако ще да се перчи
  • #2
    24 rate up comment 3 rate down comment
    очевидно ( преди 9 години )
    Каквото е търсил си го е намерил. С този темперамент рано или късно щеше да си намери майстора...
  • #1
    33 rate up comment 4 rate down comment
    мун_чо ( преди 9 години )
    Като гледам сам си е бил виновен....