IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla се превръща в кошмар за шофьорите, решили да изневерят

Половинката може да ви хване къде спирате и дори ако решите да затоплите задната седалка

Собственик на чисто нова Tesla , който кръшка на жена си, откри, че изневярата му може да бъде разкрита на съпругата му в приложението на автомобила. Мъжът сподели тревогата си онлайн в  Reddit.
 


Любовчията написа: „Ако се интересувате от закупуване на Tesla, просто имайте предвид, че партньорът ви може да види местоположението ви в приложението, както и колко бързо шофирате, дали сте паркирали, къде се намирате паркиран и дори дали сте затоплили задната седалка. Колите стават адски умни в наши дни“.

Кръшкачът осъзнал риска, но явно е решил да се пробва. Той не бил заловен от измамената съпруга, но реши да предупреди други като него в групата „r/adultery“. „Не мога да кажа, че бях изненадан. Автомобилът е сериозно зареден с технически функции, но ме кара да мисля, че може да не са нужни на някого, който се нуждае от повече дискретност“, каза потребителят пред DailyMail.com.

„Не се нуждая от нея по същия начин, по който имам нужда от вода за пиене, храна за ядене и въздух за дишане, но гледайки назад, бих я предпочел“, твърди още авторът на поста. Той не е пожелал да се представи, но от профила му се вижда, че е мъж на 40 години, който кара модел Y от 2024 г.
 


Втори Redditor предложи съвет на кръшкача, че просто може да изключи мобилната връзка и да обвини технически проблеми за гафа  Или пък да измисли друго оправдание. Тъй като много станции на Tesla Supercharger са разположени в хотели, отдалите се на изневяра винаги биха могли да излъжат, че са спрели да заредят батерията. 

Подобно на много превозни средства на Tesla, най-новият Model Y включва телефонна интеграция с приложението, което позволява на водача да отключи колата дистанционно от своя телефон. Технологията също ви позволява да предоставите достъп на втори шофьор, който може да наблюдава дистанционно колата и от своя мобилен. 

Чрез приложението Tesla водачите могат да изпълняват набор от функции. Например, да проследят къде е колата, включително дали е на път или е паркирана. Да отключат я колата и да я поставят в „дежурен режим“, който записва чрез вътрешни и външни камери. Системата за контрол на климатика на автомобила също се вижда чрез приложението. Тоест, съпругата или съпругът с достъп виждат дали някой използва отоплението на определено място в колата.

Това не е първият път, когато клиентите на Tesla трябва да се тревожат за своята поверителност. Компанията на Мъск беше подложена на критики миналата година. Клиенти сигнализираха, че външните камери на превозните средства могат да заснемат видео в гаражите на хората, когато колата е паркирана и се зарежда. Служители на фирмата биха споделяли видеоклипове помежду си, получавайки награди за най-смешните. 

Но да се върнем на интимния фронт. Публикацията предизвика много дискусии за това как успешно да изневерите на половинката си със или без Tesla. „Вземете автобус. Или Uber. Това не е сложен проблем“, гласеше коментар. „Ако не можете сами да намерите решение на този сравнително незначителен проблем (с невероятно просто решение), тогава не сте достатъчно умен, за да имате любовна връзка. Със сигурност ще объркате някъде или ще забравите нещо очевидно и след това ще ви хванат“, продължиха други.

Трети предлагаха по-технологични решения в полза на бъдещ прелюбодеец. „Ако половинката ви е с колата, може да да получите уведомление, когато той се връща. Осигурявайки ви много безплатно безопасно време на друго място“, гласеше предложението.
Четвърти бяха най-ясни – просто не кръшкайте.


 

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 5 rate down comment
    Гостенино ( преди 1 месец )
    Казах ти също, още в първите две мнения, че се иска малко акъл, за да превърнеш проблема в предимство. Нищо не пречи докато жена ти те следи, че си с автомобила на работното място, ти да си с автомобилът на колежката на стотина километра от работното място в някой хотел. А следващия път, когато ми говориш за зеленооки 25-годишни, се сети каква ми е работата. Дали зеленооките 18-25 годишни ми нямат телефона на бързо набиране и не ми предлагат сами да ми платят в натура? Въпрос на морал!
  • #5
    3 rate up comment 5 rate down comment
    Гостенино ( преди 1 месец )
    Казах ти, да не говориш от личен опит, че ставаш за смях всеки път като се опиташ да обидиш някой, докато се гледаш в огледалото и се самоописваш. Докато не го каза, не беше ми минало през ума, че женен човек може да стои на сухо. Да отиде на хотел с жена си и да не знае дали ще го ИЗНЕНАДА да правят любов. Или не си женен или си попаднал на кофти жена. Хайде спри да си изливаш злобата. Вижда се кой започва заяжданията. Необразованият психопат графоман с логорея, който го доказва ежедневно.
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Гретиния ( преди 1 месец )
    Аз си джиткам с двутонна Киа дизел 300 коня,Грета да стои на сухо.Аз си препирам на ръка със снимки на Деми Роуз.
  • #3
    5 rate up comment 1 rate down comment
    Грета Тунберг ( преди 1 месец )
    Те затова моят чекист електрика митбъстъра не ще да си купи Тесла.
  • #2
    5 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Разказ по действителен случай. - Имаш ли доверие на жена си? - Разбира се! Имаме си взаимно доверие. Ако си нямахме доверие, щяхме да се следим. А, ако се следим щяхме да се хванем. Затова предпочитаме да си имаме доверие.
  • #1
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Всеки проблем си има решение. Този не е изключение.