IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Tesla ли е виновна за смъртта на милиардерка?

Анджела Чао загина нелепо, след като нейният Model X падна в езеро и вратите не можаха да се отворят

В САЩ милиардерката Анджела Чао загина в резултат на нелеп инцидент. По-конкретно електрическата ѝ кола Tesla потъва в езеро в Тексас. Инцидентът е станал на 10 февруари, но подробности станаха известни едва сега.

Отбелязва се, че на 9 февруари 50-годишната Анджела Чао е поканила приятели от Harvard Business School в ранчото си. След вечеря тя ги оставя в къщата за гости и тръгва с въпросната Tesla към имението си.
  
  
Анджела Чао, Илейн чао, Tesla
  
   
Няколко минути по-късно тя се обажда на един от приятелите си и съобщава, че случайно е забила своя електрически кросоувър Tesla Model X в езерото. Спешна помощ пристигна 24 минути по-късно, но колата вече е под вода.

Те се свързват с диспечера на спешна помощ, за да изпратят екип от водолази, но се оказва, че няма налични. Гости на ранчото, парамедици и спасители се опитват да счупят прозорците или да отворят някоя от вратите в продължение на няколко часа, но без успех.

Според официалния доклад служители на спешната помощ са изразили загриженост, че ще бъдат ударени от електрически ток, докато се опитват да отворят електромобила под водата. Чао в крайна сметка е извадена от колата и започва реанимация, но без резултат.

Предварителното разследване установява, че става въпрос за злополука, но шерифската служба все още разследва инцидента като криминален случай. Анджела Чао беше главен изпълнителен директор на голяма корабна компания и една от сестрите на Илейн Чао, която беше министър на труда при президента Джордж У. Буш и министър на транспорта при президента Доналд Тръмп.
 
   

 

0 от 500
  • #5
    15 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Ще е интересно, Ако преди някои "обикновенни" смъртни съдеха Тесла и губеха, сега играта е на друго ниво, а и дамата не е случайна. мисля че Тесла са в по кофти позиция
  • #4
    21 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Steve Wozniak беше казал: "има много по-евтини начини за самоубийство от това да си купиш Тесла"...
  • #3
    17 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 1 месец )
    Доста скъп ковчег си е купила за погребението.
  • #2
    21 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Смеете се като ви казвам, че тия коли може дистанционно да ги забиеш някъде и да утрепеш тоя дето е вътре, ама пак ще си говорим.
  • #1
    16 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 месец )
    Да отвориш вратите под вода, без автомобила да се е напълнил с вода е мисия невъзможна. Налягането оказва натиск върху вратите. Трябвало е да счупят прозорците или да я накарат да ги отвори.