IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

BMW представи уникално X7 за собственици на кучета

Зеленото xDrive40d е оборудвано с всичко нужно за превоз на домашни любимци

Италианскато подразделение на BMW представи уникално X7, предназначено за собственици на кучета. В разработката на модела участва и Poldo Dog Couture - компания, специализирана в облекло за четириногите домашни любимци.


BMW X7 xDrive40d by Poldo Dog Couture


Кросоувърът получава ексклузивна зелена боя - „Oxford Green“, създадена от подразделението BMW Individual. В салона има аксесоари като каишка и кожен нашийник, покривало с размери 121 x 114 см за задната седалка от щампован найлон и алкантара и възглавница, подплатена с термо вата, прикрепена към столчето за кола, за да побере по-малки кучета.

Отзад, в багажника е поставен абаносов багажник, тапициран в горскозелена зърнеста кожа, съдържащ три чекмеджета. Специалният комплект за пътуване включва също 94-сантиметров предпазен колан с максимално удължаване с карабинер и шип, благодарение на които кучето може да бъде закачено към седалката по време на пътуване.


BMW X7 xDrive40d by Poldo Dog Couture


Оборудването на това X7 включва термична колба, две порцеланови купи, украсени с логото на Poldo Dog Couture, които са разположени върху изработен по поръчка поднос от абанос, а също така хигиенни торбички и кърпички, есенциален йонизатор, направен от компанията Luca Maffei, който също успява да улови и елиминира лошите миризми.

Създателите на автомобили твърдят, че той е вдъхновен от „ранна утринна гора, където въздухът е пронизан от обгръщащи аромати на смола“. Идеята на италианското представителство на BMW е да покаже възможностите за персонализация на марката, като същевременно подчерта и загрижеността си към потребностите на клиентите си.


Още снимки на уникалното X7 - вижте в галерията:


0 от 500
  • #5
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Илиян ( преди 2 месеца )
    Страхотна идея, дано измислят и оборудване и за морски свинчета и тогава ще си купя едно за кучето и едно за морското свинче, за да няма ревност между двете. Ами така де, трябва да сме с хуманно отношение към животните!
  • #4
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Някак си тъпо е ( преди 2 месеца )
    Това е някаква тотална изгъзица и по-скоро гавра с хората - обикновените хора имам предвид. Голяма проява на високомерност от страна на БМВ. Нали си имат ролс ройс за подобни измишльотини? Или са решили да закриват RR и да ги подменят с БМВта..
  • #3
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Ша мъ прощаате ама ( преди 2 месеца )
    Никога не бих пуснал куче в колата, особено ако е нова. Евентуално на много близък човек кучето отзад, но първо всичко да бъде добре покрито с некви черги и т. н. качествени защити от ноктите. Не обичам и да мирише на куче в купето, предпочитам на ароматизатор и парфюм. Гледам да няма прах или косми по интериора и таблото, защото ме дразни ако трябва да съм честен, обичам да си пазя нещата и да се грижа за тях.
  • #2
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Ddfgf ( преди 2 месеца )
    Грозно, по-грозно, БМВ.
  • #1
    2 rate up comment 1 rate down comment
    КОЕ Е? ( преди 2 месеца )
    БМВ - Нас ни е грижа за околната среда и социалните проблем. Искренно мислим за хората и развитието на обществото ни! Или поне маркетинга ни кара, да ви казваме подобни неща.Също БМВ - Заместваме работниците си с роботи и ще предлагаме коли, за да си возят богатаите кученцата.