IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето го новия VW Golf

Снимки на модернизирания хечбек се появиха преди премиерата му

Обновеният Volkswagen Golf беше напълно разкрит преди премиерата си. Порталът Cochespias сподели снимки на версиите GTI и GTE, като фотографът е заснел хечбековете както отвън и отвътре, така и в близък план.


VW Golf


Основната загуба спрямо настоящия модел е изчезването на дневните светлини с форма на пчелна пита. Подобренията са типични за фейслифт - различни брони, светлини и джанти, нова палитра от цветове и декоративни елементи.

Панелите на каросерията на Volkswagen Golf не са засегнати от актуализацията. Специална особеност на обновения модел с пет врати е задното осветление с шарка на дневни светлини под формата на ивици. Фаровете се сливат още повече с решетката на радиатора, а на бронята са се появили „зъби", ограждащи въздухозаборника. Не е ясно обаче дали тези елементи ще присъстват при базовия вариант.


VW Golf


По-рано Volkswagen разкри интериора на актуализирания Golf и благодарение на това е възможно да се оцени графиката на цифровото табло. Отвътре хечбекът е подобен на електрическите автомобили от линията ID. Няма подробности за двигателната гама, но се очаква Golf да запази сегашните турбомотори, които ще бъдат с намалени вредни емисии.

Премиерата на обновения Volkswagen Golf ще се състои в следващите дни, като това е последният вариант на модела с ДВГ. Следващото поколение на модела ще премине на електричество, така че над половинвековната история на легендарния модел скоро ще приключи.


Още снимки на обновения VW Golf - вижте в галерията:


0 от 500