IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 популярни модела с чести и скъпи ремонти

Тези автомобили могат да се превърнат във финансов кошмар за собственика си

Покупката на нова кола или преминаването към употребявано превозно средство от по-висок клас определено е вълнуващо, но понякога потребителите пропускат да погледнат извън първоначалната цена и така пропускат разходите, които им предстои да направят. А те може да бъдат сериозни, тъй като има модели, които са известни с чести проблеми, водещи до редовни и скъпи посещения в сервиз.


10 популярни модела с чести и скъпи ремонти


Затова и покупката трябва да бъде добре обмислена, категорични са експертите от изданието Budget and Invest. Те направиха списък с автомобили, които могат да нанесат сериозен удар по джоба на новия си собственик именно с честите си и скъпи ремонти.

В случая сме избрали 10 модела, които освен в Северна Америка са популярни и в Европа. Сред тях има както масови превозни средства, така и автомобили на премиум-производители. При всеки един са посочени най-често възникващите проблеми, като цените за тяхното отстраняване са в долари.


10 популярни модела с чести и скъпи ремонти (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    19 rate up comment 27 rate down comment
    До #1 ( преди 4 месеца )
    Добре е, че има "глупави" да купуват нови коли, за да може "умните" да ги купуват на далавера. Аз по добра от новата кола не съм видял...Само да вметна, че оскъпяването е под 10% за 5г лизинг и каското на новите може и на 4% да го направиш. Ама откъде ше знаеш, като си от "умните"
  • #1
    34 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    За който е бягал от математика да му го сметна, нова кола сега 5% лизинг и 5% каско на година тоест за 5 години оскъпяване минимум 50%, по-добре с тия пари направете нещо смислено, нека някой по-глупав да поеме този разход.