IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

8 европейски коли, които е добре да се избягват

Някои от тях имат проблеми с надеждността, а други са просто опасни

Покупката на кола може да бъде не само вълнуващо, но и доста изнервящо изживяване. Страхотно е човек да намери автомобила на своите мечти, но не може да знае дали това няма да се превърна в кошмар след известно време, когато започнат да се появяват различни проблеми.


Porsche Carrera GT


Всичко това важи за всеки вид превозно средство, без значение от какъв вид е. И все пак има някои модели, които са по-застрашени от останалите. Такива са спортно ориентираните коли на европески производители, както и популярните през последните години SUV, тъй като те са изложени на по-голямо натоварване.

Изданието GO Banking Rates посочи 8 модела, които не са особено надеждни и е добре да бъдат избягвани (или в най-добрия случай внимателно проверени преди покупка).


8 европейски коли, които е добре да се избягват (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    9 rate up comment 7 rate down comment
    А ( преди 5 месеца )
    То па американските Форд Мондео и Експлор ър са много свестни! От филтъра на Мондеото ми/2007/все капеше масло! А Експлоръра след 160 трябва да му слагат крила като на Хор нета!
  • #15
    26 rate up comment 1 rate down comment
    бъчваря ( преди 5 месеца )
    Определено ще избегна Порше Карера ГТ :)
  • #14
    31 rate up comment 2 rate down comment
    Хаха ( преди 5 месеца )
    Избягвам ги, и без друго нямам такива пари
  • #13
    16 rate up comment 2 rate down comment
    Не разбрах ( преди 5 месеца )
    Ама изброените марки коли требе да ги избягваме като коли втора ръка или като нови?
  • #12
    8 rate up comment 7 rate down comment
    шайзе ( преди 5 месеца )
    Дъг ДеМуро си купи такова с щастливо припечелените парички от клипчета в тубата... Нямам думи, но евала му правя. Предпочитам той да кара такова пред някакъв див селянин с анцуНг
  • #11
    31 rate up comment 4 rate down comment
    Бумеранг ( преди 5 месеца )
    Най-жалкото е, че точно тези германски коли, както и по-старият джип на Мерцедес са най-купуваните от нашите чалгар-разбирачи!!! И всички се хвалят какви резачки са и колко са жестоки!!! Да жестоки са в сервиза при плащанията на всеки три месеца ремонти! Един комшия имаше точно такова БМВ. Купи го ново и в един щастлив момент като се почна едно харчене на масло....по 7-8 литра на 10к ... Едвам намери някакъв *** да му го сурне!!! Много, реклама, много пари и после много ядове ... Защо???
  • #10
    10 rate up comment 2 rate down comment
    Хахах ( преди 5 месеца )
    Бро..една от най-яките коли(за мен най-добрата). Голям смях. Имало е момент, в който не е била толкова скъпа, но в момента цената е в небесата. Карера гт е пълна дивотия, в най-добрият смисъл. Какви шофьори с малък опит, какъв абс? Колата няма електронно подпомагане на стабилноста! Харесвам я само заради това което съм гледал в нета, разбира се не съм нямал никакъв досег, но кой тук има? :Д п.с виждал съм доста рядката червена Карера гт..цяла вечност мина от тогава хаха
  • #9
    26 rate up comment 5 rate down comment
    Илиян ( преди 5 месеца )
    Като цЕло и аз избягвам Porsche Carrera GT, защото е много опасно, не че не мога да си го позволя! Иначе, жалко за ягуара, много красив кабриолет.
  • #8
    23 rate up comment 4 rate down comment
    Ляв бек ( преди 5 месеца )
    Мерцедес, Ауди, Порше...Е,не! Ама как? Дядо Коледа,не съществувал? Стига дееее!
  • #7
    12 rate up comment 7 rate down comment
    Роки ( преди 5 месеца )
    Глупости за наивняци