IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10-те най-бързо обезценяващи се SUV

Тези модели губят значителна част от стойността си за 3 години

Амортизацията е нещо, за което повечето купувачи на нови автомобили рядко мислят, но винаги си струва да го вземете предвид при следващата си покупка. В края на краищата никой не иска да купи кола, която няма да струва почти нищо, когато дойде времето за продажба.


10-те най-бързо обезценяващи се SUV


В наши дни SUV-моделите са най-популярните превозни средства на пазара, но и те не са имунизирани срещу амортизация и загуба на стойност. При някои модели обаче това се усеща повече, показва проучване на британското издание WhatCar? То посочва 10-те SUV, който губят най-много от стойността си през първите 3 години на собственост и пробег от 50 000 км.

Списъкът включва SUV-модели от различни класове - от семейно до спортни, както и с различно задвижване, в това число и електрическо. Посочените цени са в британски лири, а за всеки модел са посочени плюсовете и минусите според авторите на класацията.


10-те най-бързо обезценяващи се SUV (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    2 rate up comment 2 rate down comment
    До недоумяващия ( преди 6 месеца )
    защо хората си купуват СУВ - ами защото не искат да се возят в автомобили с усещане за лагерна количка, при която си на 5 см от земята ...
  • #15
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Блазе им на англичаните. В останалите части на света нещата обаче не са така, Вчера гледах 3 годишните Mercedes GLS цената им е почти като на чисто нов от магазина! Не мърдат. Ако губеха като в Англия 70% от стойноста си на 3тата година, в цяла Европа щеше да се карат само премиум марки. Ама не падат.
  • #14
    5 rate up comment 2 rate down comment
    до#10 ( преди 6 месеца )
    Защото лично Путин ги пише статиите и заради това. Абе ти защо не си вземаш редовно медикаментите, а пак пишеш глупости. Къде виждаш пропаганда?
  • #13
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Ггг ( преди 6 месеца )
    Мазда ама сх 30бензин супер за бг висока. И икономична
  • #12
    10 rate up comment 30 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Продължавам да недоумявам колко трябва да се мразиш за да си купиш сув.
  • #11
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Ауди Етрон, от над 200 хиляди пада до 80.
  • #10
    14 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Половината им "статии" са от Московската рус, в които, освен лош превод и липса на професионалисъм, винаги се забелязва тънка пропагандна, антизападна нишка.
  • #9
    12 rate up comment 1 rate down comment
    До 8 ( преди 6 месеца )
    Гугъл преводача превежда на български най-добре от английски, така че скоро няма да има класации и статии от други държави освен САЩ и Великобритания :):):)
  • #8
    15 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Аутомедия кога ще започнете да наблягате на подобни класации от страните от ЕС, а не от Британия и САЩ?
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    До 2 ( преди 6 месеца )
    Сега като излязат новите по-евтини електрички както e C3 пак старите доста по-скъпи ще са на първи места по-обезценяване като примерно еКорса..