IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Как ще изглеждат колите ни след 10, 25 и 50 години

Тези удивителни картини от бъдещето са създадени от изкуствен интелект

Как ще изглеждат автомобилите ни след 10 години? А след четвърт век, или след половин? Можем само да гадаем, разбира се. Но компанията DiscoverCars е решила да направи нещо по-добро от това. Тя е привлякла инженери, експерти по електромеханични системи и дизайнери, и на база техните прогнози е накарала управлявания от изкуствен интелект генератор на изображения Midjourney да нарисува как ще изглеждат автомобилите в близкото и по-далечното бъдеще. За финал хората са оставили ИИ да си представи свои собствени варианти на бъдещите автомобили, без вмешателството на хората. Ето резултата от двата експеримента.
   
      
Как ще изглеждат колите след 10, 25 и 50 години (ГАЛЕРИЯ):


  
   

0 от 500
  • #7
    7 rate up comment 6 rate down comment
    Класика ( преди 8 месеца )
    Няма да изглеждат !!!!!!!!!Просто ще са едно нищо и никакво отчаяние на нищожност от кошмарен филм на ужасите......ако стадото продължава да купува ужасите на дизайнерите от новото- реално пробутвано от сектата нападнала света !!!!!!!!!!!!!!!( либерално- левите ) !
  • #6
    6 rate up comment 0 rate down comment
    Прозрачна летяща кол ( преди 8 месеца )
    Автомобилът с реактивен двигател съществува от 50-те години - Крайслер успяват първи да го създадат. И е много интересен, както като разработка, така и като история. Технологията обаче не успява да се наложи. Та ИИ, с това изключение, изглежда по-близо до действителността, отколкото хората.Хората просто да си пофантазирали и порисували и толкоз. Никакъв шанс за техните фантазии да се наложат при автомобилите в действителността. Никакъв.
  • #5
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    След 10 същата, след 25 години почти същата, след 50 години повечето няма да имат нужда от кола защото едва ли ще са живи да я карат по-скоро ще се возят.
  • #4
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    VW виждате ли как изглежда? Нещо подобно ще бъдат всички марки.Ще мязат на сапунерки с фарове.
  • #3
    22 rate up comment 1 rate down comment
    1977 ( преди 8 месеца )
    То, погледнато от 1977, така трябваше да изглеждат и през 2023.И да, изглеждат, но само на картинка.
  • #2
    11 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 8 месеца )
    *** тогава ще кара стар дизел, че гори литър по-малко и ще се чуди защо всички са болни. Убеден ще е, че го пръскат от самолети.
  • #1
    16 rate up comment 4 rate down comment
    Факт ( преди 8 месеца )
    Едбо е сигурно няма да има дизели