IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

15 коли и технологии на бъдещето от CES 2021

От водороден хипермобил до летящ Cadillac, някои от тези чудеса са само на крачка от завода

От доста години вече Consumer Electronics Show в Лас Вегас е централно събитие не само за електронните, но и за автомобилните гиганти. Едната, по-очевидна причина, е все по-голямата електронизация на автомобилите.
 
  
CES, Лас Вегас
  
  
Втората причина е, че CES привлича доста повече внимание от традиционните автомобилни салони като тези в Ню Йорк и Детройт. А през 2021 автосалоните може дори да не се състоят - докато за CES, приключило в четвъртък, не бе никакъв проблем да се проведе в изцяло онлайн формат. Нека видим най-интересните автомобили и автомобилни технологии, представени във Вегас.


15-те най-любопитни автомобилни технологии от СЕS 2021 (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #3
    0 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Когато има джойстик е доста по-малко разсейващо, но малко коли го имат. Саме с пероферното зрение да ти привлече вниманието какво е маркирано и да кликнеш. Аз съм с Октавия 3, а не с fancy iDrive, но дясната врътка на инфотейнмънта скролва наличните на екрана бутони в повечето режими и е сравнително удобно. Щеше да е по-добре ако е отдясно обаче.
  • #2
    13 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Не си единственият. Но за съжаление един милиард китайци искат обратното, а и на производителите им е по-евтино, така че...
  • #1
    19 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 3 години )
    Аз ли съм единственият който да иска да може да си напипа копчето без да сваля поглед от пътя? При тъч дисплей почти винаги се налага да погледнеш къде натискаш.