IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Автомобилите, които ще станат „исторически" през 2024

Тези модели се появиха преди 3 десетилетия, като някои от тях промениха индустрията

1994 година беше пълна с интересни исторически събития. Бразилия става световен шампион на футбол, като побеждава Италия, където Силвио Берлускони идва на власт за първи път. В Германия Хелмут Кол става канцлер за последен път, а Михаел Шумахер печели първата си световна титла във Формула 1.През същата година първата Playstation е пусната в Япония.

Автомобилната индустрия също има какво за предложи. С помощта на Motor1 ви представяме  най-важните превозни средства, които скоро ще навършат 30 години и по този начин ще се превърна в исторически модели.


Автомобилите, които ще станат „исторически" през 2024 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #3
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Лудория ( преди 4 месеца )
    Някои от тези коли още ги карат из наше село. Бях изненадан, но един съсед си ползва Фелицията все още и не мисли да се отказва от нея. Един път я огледах и по външните панели и калници даже нямаше ръжда. БМВ-то 7 серия и на мен ми харесва, но пробвах да се возя на един близък и разбрах, че вече съм малко стар за толкова ниска кола. Навярно неговата е и модифицирана, не знам за това, но ми беше трудно влизането.
  • #2
    11 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 4 месеца )
    С други думи догодина мога да си регистрирам моя дизелов volkswagen polo 1994 като ретро автомобил и да си джиткам с него по центъра, без да се притеснявам за еко категории и други глупости? Полага ли ми се безплатно паркиране в сините зони?
  • #1
    17 rate up comment 4 rate down comment
    Белисима ( преди 4 месеца )
    Спайдъра на Алфа, определено е най красивата и достъпна като цена и поддръжка кола.