IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пожар, предизвикан от дизелов Range Rover, унищожи стотици коли на паркинг

Инцидентът е станал на открития гараж на летището в Лутън (ВИДЕО)

Стотици превозни средства бяха повредени или напълно унищожени, след като пожар избухна в гараж на летището в Лутън (Великобритания), което доведе до закъснения на полетите през по-голямата част от деня.


пожар


Смята се, че пожарът е избухнал на трето ниво на многоетажния гараж. Кадри, публикувани онлайн, разкриват, че пожарът е започнал от дизелов Range Rover. Жена, която е заснела пламналия автомобил твърди, че той е избухнал, докато служители на паркинга са се опитвали да потушат пламъците с пожарогасител.

Пожарът е тръгнал около 20:45 часа. местно време и бързо се е разпространил. Пред BBC News началникът на пожарната в Бедфоршър - Анди Хопкинс, обясни, че няма доказателство, че случилото се е „нещо различно от случаен пожар“. Той добавя, че на паркинга няма пръскачки и откритата му конструкция е позволила на пламъците да се разпространят много бързо.



Над 100 местни пожарникари са се отзоваха на пожара, а много полети до Лутън е трябвало да бъдат пренасочени към Кардиф, Манчестър и Ливърпул. Кадри, споделени онлайн от Lad Bible, показват, че в един момент огнена топка разкъса гаража и предизвиква частично срутване на един от етажите.

Разследването на инцидента продължава, като засега основната версия е, че пожарът е започнал от електрическа повреда във 12-волтовата акумулаторна система на Range Rover. Разглежда се също възможността пламъците да са тръгнали от електрическо превозно средство, но това е отхвърлено на този етап, съобщава изданието The Autopian.


0 от 500
  • #10
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    Да приема ли че ВЯРВАШ, че в човешката история няма нито един изгорял напълно дизелов автомобил или дори автомобил с ДВГ, защото гасенето им е прекалено лесно и един пожарогасител какъвто носим в автомобила си би стигнал за гасенето на два-три пожара? Ти въобще гледа ли видеото с запаления range rover? Видео което са "забравили" да закачат към статията и оставят на въображението на читателите. Прочете ли поне написаното, че автомобилът е ИЗБУХНАЛ, докато се опитват да го угасят с пожарогасител?
  • #9
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Не че е невъзможно и дизел да се е подпалил, но ДВГ подлежи на гасене. А 100 човека да не могат да го загасят, става леко подозрително. От една страна оправдание с досъпа, но по скоро не ще да е било ДВГ. Както знаем електрическите не подежат на нормално гасене, само ако ги "удавят".
  • #8
    2 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    До долния. И се казваш Наполеон бонапарт нали? Виждаш ли докъде изпаднахте?
  • #7
    1 rate up comment 0 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    Пиша ви от Курило.
  • #6
    1 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    С вашите камъни по вашите глави. Истината винаги излиза наяве и патологичните ви лъжи също лъсват. Обикновено хората се опитват да вкарат във всеки разговор темите които ги интересуват най-много. Например аз постоянно говоря за електрификация, а вие за санитари, лекарства, лекари, лудници, а до скоро имаше разни на които каквото им да им говориш все за вибратори и хомосексуалисти говореха. Хайде спрете да ни занимавате с проблемите си в автомобилен раздел. Намерете си друго място за проблемите с
  • #5
    2 rate up comment 3 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    И каква е истината във вашата реалност? Запалената Тесла, която видя през стената и позна по пламъците? Санитааааааар!
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    От Лондон ( преди 10 месеца )
    Ти да не очакваш да ти кажат истината.
  • #3
    2 rate up comment 7 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    До 2. В реалния свят, както им казах още миналата седмица, се знаеше че пожарът е започнал от дизелов автомобил но те ВЯРВАХА, че било Тесла. Един с Ник "от Лондон" даже му се беше привидяло и твърдеше че е видял с очите си че това било електромобил. Познал го по пламъците. Като гледаш къде е започнал пожара, само можеш да си представиш как го е видял от външната страна на сградата. Тоест към живеенето въображаем свят трябва да добавим и патологична лъжа която диагноза по научно му е психопатия
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    До 1 ( преди 10 месеца )
    Реланият свят ^ || || || ||Твоите илюзииТъси помощ!
  • #1
    4 rate up comment 10 rate down comment
    MythBuster ( преди 10 месеца )
    Не е вярно! Антиелектриците казаха, че било абсолютно сигурно със 100% било Тесла. Един от тях даже беше я видял с очите си!