IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли от Европа, които се превърнаха в огромни грешки

Компаниите от континента имат лошия навик понякога да предлагат истински недоразумения

Европейските автомобили имат огромна база от фенове по целия свят и, за да бъдем честни, компаниите на Стария континент наистина правят страхотни машини. И макар да предлагат легендарни превозни средства като Lamborghini Miura и Ferrari F40, не всички коли от региона се възприемат с възторг. Много от автомобилите, произведени в Европа, никога не достигат бреговете на Северна Америка. По-голямата част от европейските превозни средства са също толкова обикновени, колкото един Buick или компактен Chevy. Те изпълняват заложените цели и като цяло са толкова надеждни, колкото повечето други коли.

Въпреки че европейският континент произвежда милиони обикновени превозни средства всяка година, от време на време местните компании имат навика да предлагат по някое и друго недоразумение. Тези модели обикновено са ужасно ненадеждни или невероятно грозни. Понякога производителите в Европа създават кола, за да отговаря на определена цел, въпреки че пазарът няма нужда от нея. Много марки също са известни с това, че правят страхотна кола и никога не откриват правилния начин как да я продадат.


10 коли от Европа, които се превърнаха в огромни грешки (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #11
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Спас ( преди 6 месеца )
    ....А Югото се продаваше и в САЩ!!?? См е ш ни ци!
  • #10
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Спас ( преди 6 месеца )
    По- голяма и нагла лъжа не бях чел!!! Първата ми кола беше Трабант и смея да твърдя, че си беше перфектна за времето си!!! Чаках 4 месеца за Москвич и ми съобщиха, че мога да си купя Траби. Купих си и веднага направих втора вноска. Тя излезе след 1 месец!!! Нямах нужда от друг Трабант!!! Какви 10 години?? Уникални и ди о ти и лъ ж ци!!!
  • #9
    9 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Югото още си го карат из бивша Югославия, не че е някаква добра кола но си върши работа за която е създадена, колите от соц страните си бяха преработки на западните. Шкода изпълваше със собствени разработки някои от тях успешни и Нива, горе долу до там. Те руснаците с целия си "капацитет" не успяха да направят стабилна и конкорентна на западните кола, пак за другите смачкани (от тях) държави какво остава. В Югославия даже е било доста добре, такъв соц би бил доста по добър вариант от тукашния
  • #8
    12 rate up comment 1 rate down comment
    Да , ама не ( преди 6 месеца )
    За трабант почти никога не се е чакало , Югото по време на соца си беше една от най-добрите продавани коли( беше си скъпичко за толкова малка кола ) . И двете са с огромни тиражи .... по няколко милиона бр.
  • #7
    22 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Мултипла, Трабант, Юго и Х6 са грешки, ама друг път. Това са коли които се произвеждат десетилетия в огромни тиражи. Не е казано, че трябва да се харесват на всички. Грешка на природата е този дето е публикувал тази статия, като преди това в е копирал от някой също толкова адекватен. Този сайт е дъно.
  • #6
    16 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Аспарухчо, куууух си като къртичина! Кка коли ,като Трабант , задържал се над 30 годиби в производство и Х6 , което вече бизо 15 години на пазара са грешка!?!? На тази грешка наБМВ , всички производители започнаха да правят конКУР(и за теб един)енти едва след 5-6 години,нали?Дори тук четох(предди една-две седмици) , че едва сега някакъв производител ще пуска конКУРент на Х6:))
  • #5
    17 rate up comment 1 rate down comment
    Хсххд ( преди 6 месеца )
    Хахахха стига де...Трабанта и х6 са точно обратното на грешка. Включени са в класацията, за да не заспя докато чета, нали?
  • #4
    18 rate up comment 0 rate down comment
    Скъсани боксерки ( преди 6 месеца )
    Огромна грешка е да четеш такива статии....
  • #3
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Добре, де! Като не приемате думата ***, то нека е остра статията
  • #2
    19 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Поредната *** статия преведена от не знам къде си.