IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 забавни за каране коли, които не харчат много гориво

Тези автомобили впечатляват както с поведение, така и с приемлив разход

От зората на автомобилната индустрия потребителите трябваше да избират между забавлението на пътя и разхода на гориво. И напълно логично хората обикновено се насочват към икономичния вариант. Има обаче една група автомобили, при които нещата се пресичат. Именно те са посочения в следващия списък, тъй като отговарят на определението „забвни, но икономочни“.

Сред 10-те модела, избрани от изданието TopSpeed, може да бъдат откри леки роудстъпи като иконата MX-5 и легендата Honda Civic. Посочениият разход на гориво не е според заводските показатели, а след тестове, извършени от реномирани издания като Edmunds, Car and Driver и fueleconomy.gov.


10 достъпни спортни коли, които не харчат много (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    До 1 Зависи, да ти кажа. Братовечда си взе Cayenne Turbo S 2007-*** модела, баш като кризата беше в разхгара си. Взе я с идеята, че ще кара много из България и Сърбия, по обектите. Ама тогава стана бенза по 2.5 лева и нашия пътуваше яко и се оплака, че едната седмица отишли 1100 лева за бензин. Добре, че бяха много модерни и я проде на един чалгар почти без загуба. Даже я имаше на 2-3 клипа. Така че, не е баш така. Колата стурва 250 бона, ок, ама като ти е 60-70 бона на година ...
  • #4
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Да бяхте споделили цената, за да знаем кой е по-по-най достъпен
  • #3
    4 rate up comment 2 rate down comment
    РУК ( преди 6 месеца )
    Не видях в статията да пише за "бързи спортни коли" ... човек за който Миата и Фиат 124 са "бързи спортни коли" е ясно колко разбира от коли!Хората пишат за "забавни но икономични" и това правят тези коли - на цената на седан среден клас*без BMWтата),получаваш автомобил за кеф!Тея дето не се интересуват от поддръжката и разхода на "бързите си спортни коли" само комплект джанти им струват колкото една от тия!Ама кажи нещо дето не знаем!Вярно ли вдишваме кислород и издишваме въглероден диоксит?!
  • #2
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Дрън, Дрън ( преди 6 месеца )
    Пак препечатка от дивотии за американския пазар!Алоууу, я да ми обясните кой продава Аглока в Европа ???
  • #1
    8 rate up comment 8 rate down comment
    MythBuster ( преди 6 месеца )
    Че кой собственик на бърза спортна кола ще се интересува от разхода? Тук постоянно ме уваждават, че някой който е платил толкова пари за автомобилите в тази класация, въобще не се интересува нито от средствата за поддръжката на тези автомобили, нито от разхода на гориво.