IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 нови модела, които запазват двигателя с вътрешно горене

В епохата на пълна електрификация тези автомобили все още удържат фронта, въпреки че някои от тях имат версии на ток

Никога повече няма да видим MINI с три врати или Renault Scenic с двигател с вътрешно горене. На хоризонта се задават Lanzador - първото 100% електрическо Lamborghini, както и Lotus Emeya - новият съперник на Porsche Taycan. Все още обаче можем да открием нови модели с двигателите с вътрешно горене.

Ако все още не искате да си купите електрическа кола, но държите на автомобил от ново поколение, с помощта на Motor1 ви предлагаме 10 модела, които се появиха през последните месеци. Това са превозни средства, които използват чисти или частично електрифицирани ДВГ, така че все още трябва да се зареждат с изкопаеми горива.


10 модела, които запазват ДВГ (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 18 rate down comment
    до 1 ( преди 6 месеца )
    21 век кой ти кара с 4-казанен бойлер под капака? Да караш на оцет, олио и пелети е по-тъпо от увяхнал карамфил. Да говориш против коли на ток е като да си оголиш рамото. Петролна кола е все едно да вляза в Monte Carlo Bay Casino с дочените гaщи на дядо ми. Да чакаш петролен Ренесанс е все едно да не си сменяш слиповете. Петролните коли са като изрезка с пожълтели цuцu в сервиз за алтернатори..
  • #6
    1 rate up comment 8 rate down comment
    СТОП ( преди 6 месеца )
    Стига с тва горене че изгорехме!
  • #5
    12 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Как да стане да си купя елуктричка, след като за същите пари си купих апартамент в Испания.
  • #4
    19 rate up comment 0 rate down comment
    Пропов ( преди 6 месеца )
    Всички марки си произвеждат и проектират нови модели с ДВГ. Като почнеш от Дачиа и стигнеш до Ферари. Кви са тия психози че едва ли не ДВГ вече е екзотика някаква. ДВГ ще събори зелените и ще ги събори с *** газ. Вече почна да им клати къщичката. На мъжа може много неща да му вземете, ама като му посегнете на колата и става страшно. Зелените нямат истински мъже в редиците си и затова не са подготвени за гнева на мъжете. И това ще ги помете.
  • #3
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Мяу ( преди 6 месеца )
    Хюндай кона. Новата. Мисля че е чисто ДВГ.
  • #2
    8 rate up comment 19 rate down comment
    Трагедия ( преди 6 месеца )
    Дизелови барутници се забелязват още само при полуфалиралата вягенска група шкодички и голфчета
  • #1
    26 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 6 месеца )
    Пълната електрификация е само в празната глава на автора. Погледни съседната статия... мача приключи в полза на Китай.ЕС или се връща към ДВГ или край с авто индустрията. Помислете си, за идните избори за ЕП за кого ще гласувате