IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Петте големи предизвикателства пред Tesla

Сред тях са прекомерна зависимост от Китай и конкуренцията на местните електромобили

В най-новата история на автомобилната индустрия няма друга компания, която да е преживяла толкова бърз растеж като Tesla. Несъмнено това е главният герой от последните 10 години. Tesla успя да поведе световния пазар на електрически превозни средства, като представи атрактивни и конкурентни модели в точното време и на правилните места, категоричен е Фелипе Муньос от JATO Dynamics в своя анализ за изданието Motor1.

Компанията, притежавана и ръководена от Илон Мъск, се превърна в еталон, когато вече почти всеки шофьор мисли за електрическа кола. Но всеки бърз успех не идва сам. Има и предизвикателства. Ето най-големите предизвикателства, пред които Tesla е изправена.


Петте големи предизвикателства пред Tesla (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #4
    7 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 7 месеца )
    Тази статия е от типа "бий самара, за да се сеща магарето". Трябва да се чете между редовете. Ама повечето не могат да разберат статията, когато е написана в прав текст, камо ли да открият скрития смисъл под думите. Да не говорим че някой от коментиращите четат само заглавието и се впускат да коментират. Та в статията не са описани предизвикателствата пред Тесла, а тези на цялата автомобилна промишленост. Тесла е от първенците които се справят с тези предизвикателства най-добре от всички. Факт.
  • #3
    10 rate up comment 1 rate down comment
    PLAID ( преди 7 месеца )
    За какво говорите? Преди 3 дни Бенямин Нетаняху беше в Гигафабриката във Фримонт и Мъск го повози на Киберкамиона. Пак тогава Ердоган отиде лично на крака при Мъск да го помоли да направи завод в Турция. На 18.09 Публичния Инвестиционен Фонд на Саудитска Арабия предложи на Мъск гаранции за достъп суровини ако направи завод там. И това всичкото са проверими факти. И за черешка: Мъск отправи покана към всички стачкуващи Ford и GM работници да дойдат да работят в новата му ТераФабрика в Тексас..
  • #2
    5 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Нямат поддръжка в бг, честно казано трябва да ти карат колата до чужбина при сериозен проблем.
  • #1
    4 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 7 месеца )
    Как ще пишете, че Тесла S е на 12 години като когато го сравниш с тогава си е като ново поколение с изключение на дизайна на задницата