IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Електрическият наследник на Passat ще получи комби-версия

Новият вариант на ID.7 беше заснет без никакъв камуфлаж

Гамата на Volkswagen ID.7 скоро ще бъде разширена - към седана ще се присъедини и дългоочакваното семейно комби. Електрическият модел ще бъде представен след дни - през септември на автомобилното изложение IAA в Мюнхен, но сега бе е забелязана в Германия по време на финални тестове. Снимките бяха распространени от Carscoops .


VW ID.7


Новият Volkswagen ID.7 в своята комби-версия не е покрит с камуфлаж, така че е възможно да се види екстериорът на автомобила. Подобно на седана, той се отличава с рационализиран дизайн с плавни линии на каросерията. Задното му стъкло е леко наклонено и покрито със спойлер отгоре.

Предната част на комбито и неговият интериорен дизайн са същите като при седана Volkswagen ID.7. Разбира се, версията с пет врати ще е по-просторна, а багажникът ѝ ще е по-голям. Моделът ще бъде електрическа алтернатива на новия Volkswagen Passat B9, който ще се предлага само като комби.

Очаква се версията на Volkswagen ID.7 с голям багажник да дебютира в две версии със задно задвижване. Базовата версия ще има мотор с мощност 204 конски сили и батерия с капацитет 82 kWh и ще може да изминава около 600 км с едно зареждане.


VW ID.7


По-скъпата версия ще бъде оборудвана с двигател с мощност 286 конски сили и батерия с капацитет 91 kWh, като пробегът ѝ ще достигне 700 км. Все още не е известно дали комбито Volkswagen ID.7 ще получи и топ модификация със задвижване на четирите колела с мощност 400 к.с.

Производството на комбито ще бъде създадено в Емден, където наскоро започна да се сглобява седанът Volkswagen ID.7. Началната цена на електрическия автомобил ще бъде под 60 000 евро.


0 от 500