IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Сделката на века – нова Tesla за 13 620 долара

Клиент от Калифорния направи удар благодарение на бонуси и отстъпки (ВИДЕО)

Електрическата кола на Tesla за масовия пазар с цена под 25 000 долара вероятно ще бъде пусната на пазара след година или две. Някои клиенти на марката обаче вече се сдобиха с много евтини нови автомобили на марката, благодарение на отстъпките са складови наличности, които се комбинират със стимули от властите.


Tesla Model 3


Потребител на Twitter с никнейм Zohar се похвали, че е купил нов Tesla Model 3 за 18 525 долара след данъци и такси в Калифорния. Звучи нереално, но Зохар твърди, че сделката е факт и той вече е собственик на Model 3 със задно задвижване с 18-цолови джанти, сребристо боя на каросерията и бял интериор.

Цената на колата при дилъра е била 37 210 долара, като отстъпката за оборудване е 4120 долара. Още 500 долара се приспадат от новата програма за препоръки, която дава и възможност за използване на системата за самостоятелно шофиране (FSD) в продължение на 3 месеца.

Самият Зохар се класира на челните места във всяка програма на Tesla за лица с ниски доходи. Той има отличен кредитен рейтинг и тъй като доходите му през тази година са се увеличили, може да се възползва от федералния кредит за чисто превозно средство от в размер на 7500 долара. Зохар също така получава отстъпка от 4000 долара по калифорнийския проект за чисти превозни средства, както и още 4000 долара от програмата за електрифициране на вашето пътуване от Central Coast Community Energy.



Толкова му дава и Monterey Bay Air Resources District - програма за стимулиране на електрически превозни средства, и така общите стимули достигат 23 000 долара Толкова в Калифорния струва чисто нова .Toyota Corolla Hybrid. Без данъците и таксите Model 3 излиза на Зохар само 13 620 долара. Той все пак плаща 1390 долара такса за доставка и 3515 долара данъчна ставка за района, в който живее и така колата му струва 18 525 долара.

Разбира се, всичко това е възможно само за някои потребители и в определени региони, но във всички случаи цената е забележително ниска.


0 от 500
  • #46
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    YouTuber-и и разни шефчета по фирмите, дето препращаха служителите си да си купуват Тесла, направиха още по-добри "покупки", на практика взимайки си S-ки и 3-ки за без пари.
  • #45
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бай Тошо ( преди 11 месеца )
    И в Щатите си е жив комунизъм с тия нереални цени..
  • #44
    1 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 11 месеца )
    Сега ще се обиждаме ли? Нали същите неща ги пишехте и за факти? Само не разбрах защо ме принизяваш толкова? По ми харесваше когато бях собственик на сайта и пишех, за да генерирам коментари. Сега явно съм продал факти и съм купил аутомедия и затова спрях да пиша там и коментарите секнаха, посещаемостта там намаля, а тук се увеличи. По-добре ми звучи някак отколкото само ...дератор
  • #43
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 11 месеца )
    39 минуса може да ми сложи само този,който има достъп до системата т.е. мъду ратора.
  • #42
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Гост ( преди 11 месеца )
    Теслю мъду рейра с клавиатура в ръка,работещ за като мъду ратор в аутомедия и факти може всичко.От смартфон повече от един минус не става да ти сложа.Мен ме трият ,теб не.Защо ли?
  • #41
    3 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 11 месеца )
    Сега погледнах и останах доста учуден. Само 33 от минусите ти са от мен и някой друг ти е нацъкал още 5.
  • #40
    2 rate up comment 4 rate down comment
    MythBuster ( преди 11 месеца )
    Гоститенино, отново доказваш житейската си стратегия, че щом ти не можеш значи всички останали не могат и ако ти лично не си виждал нещо с очите си, значи не съществува. Както и няма по-хубав автомобил от тези които ти лично си карал. Неслучайно си избрах такъв Ник. Да ви разбивам митовете и това беше поредния мит. Разбра ли защо никога не са ме интересували ключът и минуси? Знаеш ли как отново ще си изгубя две минути от живота за да ти цъкам 33 минуса?
  • #39
    3 rate up comment 1 rate down comment
    Гост ( преди 11 месеца )
    Един мъду ратор може всичко.
  • #38
    17 rate up comment 2 rate down comment
    MythBuster ( преди 11 месеца )
    Гостенино, така е, прав си както винаги! Абсолютно е невъзможно един човек да ти сложи 30 минуса за 5 минути. Да не мислиш че съм сам човек. 30 човека пишем и затова имаш 30 минуса!
  • #37
    3 rate up comment 42 rate down comment
    Гост ( преди 11 месеца )
    В статията за пластмасовия *** на Тесла,групата сме ти сложили десет минуса.Това един човек не може да го направи.