IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 коли, които ще изкарат над 320 000 км без сериозен ремонт

Всички тези модели са се доказали като много надеждни през годините

Каквото и да търсите в едно превозно средство -независимо дали е производителност, практичност или много други качества, надеждността си остава от ключово значение. Благодарение на новите технологии, както и на повишаване на качеството на материалите, тази надеждност стигна до точката, в която много автомобили ще изкарат до над 150 000 км, без да се налагат сериозни ремонти.

Има обаче модели, които издържат повече от останалите, като могат да постигнат два пъти по-голям пробег – 200 000 мили (320 000 км). Именно те са посочени в следващия списък, създаден от изданието CarBuzz. За негова основа са използвани резултатите за надеждност на надеждност от J.D. Power, както и други полезни данни от RepairPal и CarEdge – компании, занимаващи се с поддръжка и ремонт на употребявани автомобили.

10 коли, които ще изкарат над 320 000 км (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #32
    8 rate up comment 3 rate down comment
    112 ( преди 9 месеца )
    Ехх, една немска да няма ... ще пусна сълза.
  • #31
    0 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Най-много ми хареса коментар #26
  • #30
    3 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Ето и линк да провериш сам и да ме опровергаш, ако можеш toyota.bg/owners/manufacturers-warrantyАко искаш повече трябва да си платиш и задължително да ходиш да плащаш за ежегодно годишно обслужване в toyota по техни цени. При Тесла има препоръчителни времена за обслужване, като повечето от тях са въртене на гуми и смяна на филтри, като това може да стане в произволен сервиз и дори са дали видео инструкции как да си смениш сам филтрите и продават комплект инструменти.
  • #29
    2 rate up comment 5 rate down comment
    до 26 ( преди 9 месеца )
    Я си карай китайският москвич и изчезвай от тук!
  • #28
    4 rate up comment 5 rate down comment
    От официалния сайт ( преди 9 месеца )
    На toyota. "Гаранцията покрива всеки дефект, който се дължи на неизправност при производството или сглобяването при нормална употреба за период от 3 години или 100 000 км, което от двете настъпи първо, без ограничение на пробега за първата година (валидно само в паневропейските страни). Гаранцията покрива разходите за теглене на вашето превозно средство до най-близкия оторизиран сервиз в случай на повреда, обездвижваща вашето превозно средство, ако тази повреда е резултат от гарантиран дефект.
  • #27
    4 rate up comment 11 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    А що нЕма Лада в класацията ? Нали ладата се прави в една бедна държавичка , дето Късия иска да я прави велика!
  • #26
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Краварски класации не ни интересуват,а и в Бг повечето коли се внасят над тези километри и карат по поне 100 хиляди още.
  • #25
    6 rate up comment 8 rate down comment
    Съгласен ( преди 9 месеца )
    Голф 4, да. Иначе така е, японските са по-издръжливи и особено Тойота. Между другото Хонда джаз също е много здрава кола, била тя и ванче.
  • #24
    15 rate up comment 4 rate down comment
    Фенче ( преди 9 месеца )
    Имам Волво Д5 на 333000км.Имах очиларка ом606.Доста коли на по над 20г. с адекватма поддържка могат да изминат над 500к.Виждал съм Шкода такси на 800к.
  • #23
    0 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Голф 4