IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-крадените коли в Америка

10 превозни средства, на които крадците не могат да устоят

Покупката на кола е една от най-скъпите инвестиции, които обикновен човек може да си позволи. Затова и никак не е приятно, когато някой ден той излезе от дома си и открие, че автомобилът му е изчезнал.


Най-крадените коли в Америка:


Разбира се, застраховката е най-сигурният начин за защита, но кражбата на колата със сигурност причинява редици неудобства. Тя обаче е част от ежедневието и затова трябва да се вземат някои неща предвид. Едно от тях е защо да се купува често краден автомобил, след като има и такива, които рядко стават жертва на подобни престъпления.

Статистиката за най-крадените модели е различна за отделните региони по света. С помощта на Carbuzz ви представяме най-крадените автомобили в САЩ. Там през последните месеци особено се активизираха нападенията над модели на Hyundai и Kia, тъй като голяма част от тях не са оборудвани с имобилайзери. Въпреки това, корейските коли още не попадат в Топ 10 на най-крадените за последното десетилетие.

Най-крадените автомобили в САЩ (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 0 rate down comment
    само че си в грешка ( преди 9 месеца )
    Най крадени са Фолксваген , БМВ и на трето място е Ауди
  • #1
    11 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 10 месеца )
    Най крадени коли в България:1. БМВ2. Ауди3. Мерцедес 4. Всички останали до 3-4 годишниКато пояснение към статистиката по-горе, от 1 до 3 се крадат основно за части, щото масовката патрони, нямат пари да си поддържат "баровските" коли с нови такива.