IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

С тези коли на старо може да страдате

10 модела, които често създават проблеми на собствениците си

Намирането на надежден употребяван автомобил често се превръща в сериозно предизвикателство, особено за начинаещи шофьори. Британското издание Whatcar.com и застрахователната компания MotorEasy решиха да помогнат на потребителите при този избор. За целта те проведоха проучване, в което взеха участие 25 000 шофьори от Великобритания.

Всички те са собственици на достъпни като цена автомобили и трябваше да посочат какви проблеми са имали с тях през последните 2 години. На тази база е създаден рейтинг на превозните средства, които са развалят най-често. Всички тези модели са популярни на пазара на коли втора ръка в Европа.
  
 
10 употребявани коли, които създават проблеми (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #17
    0 rate up comment 0 rate down comment
    iliev1@abv.bg ( преди 4 месеца )
    то според вас не останаха коли които ние да си купим и да спим спокойно :) а практиката показва съвсем друго :) и това с голфа бе мн смешно,заклевам се :)
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    E те изреждат почти всички стари модели. И отбележете - нито един СУВ. Сякаш трябва да внушат да купуваме сувове, ако може нови. Ако намерите запазена кола от 1990 до 2000 година, то тя е наистина здрава и пазена.
  • #15
    0 rate up comment 0 rate down comment
    японец ( преди 9 месеца )
    От 15 години си карам един Нисан Примера произведен 2001 г.Освен филтри и масла, и един път смяна на ремъците, нищо друго не е пипано по него.Време ми е да го сменям, но не ще да се чупи пустия му самурай, пък сърце не ми дава да сменям такава здрава кола.Но като дойде време за смяна, явно ще е пак нещо японско!
  • #14
    3 rate up comment 3 rate down comment
    Ceko27 ( преди 9 месеца )
    Най здравият е Голф 3 1.8 90 безупречна кола . @
  • #13
    7 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Golf V с 1.9ТДИ си е супер здрава машина. Виж с 2.0ТДИ от тези години си е греда. Ама то сега автора като е обратното на грамотен какво да се прави
  • #12
    20 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Въййй 15-годишни коли да имат проблеми с окачване, спирачки, климатик, не може да бъде.
  • #11
    9 rate up comment 0 rate down comment
    bbbbb ( преди 9 месеца )
    имах шкода октавия 2009 нищо и нямаше на колата здрав работен кон. не блестеше с нищо ,ама вървеше без проблем. тук там изгаряше накой мигач и климатика се скапа на 8 мата година и нищж друго не се разваляше вървеше и толкоз. май още върви без съществени ремонти
  • #10
    14 rate up comment 4 rate down comment
    Mммм ..даааа.. ( преди 9 месеца )
    това са най-купуваните и масови коли ... затова създават "проблеми" ..
  • #9
    6 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Интересното е, че за новите модели на някои от въпросните кошници особено френските вече им искат близо 100к понеже имали електродвигател, то пак им скърцат вратите и се разпадат обаче винаги съм се чудел кой слабоумник ги купува нови?
  • #8
    5 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 9 месеца )
    Благодаря за информацията. Ще им кажа да си ги погледнат. Не знам как карат тези хора без ръчна. Преди месец ползвах една от тези toyota и полудях! Въобще не държеше и не можех да оставя автомобила с работещ двигател заради климатика, дори когато сляза да си затворя вратата на гаража, да си взема кафе от някой вендинг автомат или нещо за хапване и да изпуша една цигара на спокойствие. Зарекох се, ако я взема отново да взема да им оправя ръчната преди да тръгна.