IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-ненадеждните автомобилни марки

Британски експерти проучиха проблемите при повече от 25 000 превозни средства

Експерти от британското издание What Car? обявиха резултатите си от изследване, проведено сред 25 000 собственици на автомобили. Те е трябвало да посочат проблемите, с които са се сблъскали през 2022 година. В проучването участва и компанията MotorEasy, като са събрани данни за общо 248 различни модела. Така е съставен Топ 10 на най-надеждните автомобили марки за изминалите 12 месеца, както и Топ 10 на тези с най-много повреди. Вчера ви представихме тези, които получават най-високи оценки, а днес идва ред и на най-ненадеждните.

Най-ненадеждните марки на 2022 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #15
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Kiro ( преди 1 година )
    #10 за да ти се откъсне задният мост ми е ясно какъв стопанин си. Аз нямам пари за друга и все още си я търкалям на газ. И още не е измислена кола а да НЕвлузаш в бокса.
  • #14
    5 rate up comment 7 rate down comment
    Петков ( преди 1 година )
    Мноооого измислена класация!
  • #13
    5 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Всичките преуми харесвасвани от бг комплексарчета плащаш за марката и лукса и въобще не излиза евино да караш такова нещо.Нито пък са и по здрави.Ако бяха здрави европейците щяха да ги карат а не да ги продават на 7/8 год.Все пак не са толкова глупави
  • #12
    3 rate up comment 9 rate down comment
    Георги ( преди 1 година )
    Абе,този Мерцедес А-клас,Б-клас, що не ми го подари някой, след като е лош? Или какъвто и да е...
  • #11
    7 rate up comment 7 rate down comment
    До #10 ( преди 1 година )
    Още помня вектра произ.1990 освен че постоянно беше в бокса,в един момент се откъсна задният мост....само ладите ги превъзхождаха в сектор ръжда ;)
  • #10
    25 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Като собственик и голям фен на Опел мога да ви кажа, че тази марка беше качествена до излизането на ЕкоТек моторите. Само с ръждата имаше проблеми. Всичко друго беше топ. Имал съм Кадет, Корса, Астра, Калибра, Омега. Страхотни коли за времето си. След това екотеците разказаха играта на всичко. ГМ им би шута, като видяха къде отиват нещата и в момента само името Опел го има, но това всъщност е съвсем друг автомобил, който за нищо не става сравнен със старото им качество и надеждност.
  • #9
    19 rate up comment 15 rate down comment
    До долния ( преди 1 година )
    Мога да сравня Вектра б с Пасат 3, Вектра б фейслифт с пасат 4 и Вектра ц с пасат 5 и мога да кажа, че фолксвагените идентични години са чисти лагерниците в сравнение с Опелите. Същото мога да кажа и за Инсигниите в сравнение с Пасат 6,7 и 8,също са доста напред. Всичко това е от лични впечатления, последните пасати са били собственост на баща ми, а тези до Б5, както и всички Опели съм имал аз. В сравнение с Опел, Пасата е изключително посредствен автомобил и лежи само на стари лаври.
  • #8
    15 rate up comment 19 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Опел са си каквото си и бяха.. посредствени и безлични.
  • #7
    17 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    През 2021г. Фиат груп и ПСА се обединяват в Стелантис, а не купуват тогава Опел. Опел е на ПСА от 2017г. Четете хора, не боли.
  • #6
    13 rate up comment 4 rate down comment
    До 4 ( преди 1 година )
    PSA купуват Опел през 2017г. Не ти е вярна информацията, най-малкото отвори уикипедия.