IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-ненадеждните автомобилни марки

Британски експерти проучиха проблемите при повече от 25 000 превозни средства

Експерти от британското издание What Car? обявиха резултатите си от изследване, проведено сред 25 000 собственици на автомобили. Те е трябвало да посочат проблемите, с които са се сблъскали през 2022 година. В проучването участва и компанията MotorEasy, като са събрани данни за общо 248 различни модела. Така е съставен Топ 10 на най-надеждните автомобили марки за изминалите 12 месеца, както и Топ 10 на тези с най-много повреди. Вчера ви представихме тези, които получават най-високи оценки, а днес идва ред и на най-ненадеждните.

Най-ненадеждните марки на 2022 година (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #5
    23 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не са го взели 2021г., а преди това всяка нова Астра, както и първата Инсигния имаха множество награди за качество, дори и като коли втора ръка. Във фирмата където работя винаги са се карали само Опели и бензините са им гелезни, за дизелите е друго, никога не са били добре, освен 1.7 и 1.9, които са Исузу и Фиат. Здраво окачване и електроника. След 2000г., са много издръжливи и на ръжда. Полицейската астра дори има награда за най-издръжлива на корозия при 10 годишните коли. Марката беше супер.
  • #4
    25 rate up comment 16 rate down comment
    До № 3 ( преди 1 година )
    В грешка си. Опел/Воксхол като цяло си беше много некачествен автомобил и преди това. Стелантис го взеха през 2021 година.
  • #3
    16 rate up comment 23 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    За другите е ясно, но Опела си беше перфектен докато не го взеха Стелантис и сега е поредния им посредствен строшаняк.
  • #2
    19 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Определено на доста от тези марки цените рязко скочиха но си остават посредствени автомобили, в момента станаха скъпи посредствени автомобили.
  • #1
    43 rate up comment 2 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    Често оценката на експерти не е безпристрастна, какво остава на собственици!Оценката на незнаещия,често е свързана с очаквания,а грешните очаквания са основната причина за разочарования!А,много често собствениците на автомобили винят колата,за собствената си немърливост!Само преди месец тук имаше статия,че собственицте на новите модели на Алфа Ромео са най-доволни от автомобилите си, днес има статия, че са много зле!На кое да вярваш?Купувайте каквото ви е на сърце и се радвайте на живота!