IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Бивш футболист загина при гонка с автомобили

Аквапланинг е причината за фаталната катастрофа с Nissan GT-R (ВИДЕО)

Шофьор на Nissan GT-R е загинал по време на нелегална гонка с автомобили на магистрала край Минск. Според очевидци водачът на Nissan GT-R е загубил управление и се е ударил в мантинела, съобщават медиите в Русия.


Nissan GT-R


Зад волана на мощния японски спортен автомобил е седял 32-годишният Александър Каракин, бивш футболист на московските „Спартак“ и „Динамо“, а по-късно и ФК „Химки“, През 2018 г. той е прекратил спортната си кариера, но е продължи да играе в аматьорската футболна лига.

Само преди няколко месеца Каракин си е купил Nissan GT-R, с който е участвал в незаконни състезания, провеждани всеки четвъртък през нощта на магистрала край Минск. Участниците се събирали на бензиностанция, след което се съревновавали на участък, на който няма камери за скорост.



Предварителната версия за причината за трагедията е аквапланинг. Колата на Каракин се е движила в крайна лява лента, а пътят е бил мокър. Самото возило е било със сликове (гуми без дренаж), заради което се е получила загуба на сцепление и се е блъснала в мантинелата, след като е отскочила от неравност.

Каракин и спътникът му са били закарани в болница, но бившият футболист е починал няколко часа по-късно от тежките наранявания. Лекарите продължават да се борят за живота на приятеля му.


0 от 500
  • #14
    1 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Колко човека писаха по темата?!... GTR, Катастрофа, кофти гуми,... Пишем За войната най добре или зА мохери
  • #13
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Берон Петър ( преди 11 месеца )
    Според Пешо и "Ботевградско шосе" се на мира в ...Ботевград?Да не отварям дума за "Цариградско шосе", че ще стане хаос в географията МУ!
  • #12
    1 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Щом е руснак може
  • #11
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Путлер юнген млад фа ( преди 11 месеца )
    Само с Лада *** нямаше да самоубие сапогаъа щото тя като мине 90 почва да шуми вътре и му трябва шлемофон!!!
  • #10
    7 rate up comment 4 rate down comment
    рЯзан кАДИРОВ ( преди 11 месеца )
    Ако си беше купил новото москве,щеше да си е жив -не карайте капиталистически коли, вижте как ви убиват !!
  • #9
    9 rate up comment 1 rate down comment
    Гого ( преди 11 месеца )
    тъй кат гледам е карал с 40, не повече, те руснаците са много възпитани шофьори и спазват стриктно правилата.според мен е враг на Путин и са му устроили атентат..
  • #8
    9 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    6 русофилските мacти като теб се мислят за голямата работа, ама си знаят че са просто едно нищо
  • #7
    7 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Пецата Захариев, слaбoyмиeто го доказва всекидневно с глупостите, които пуща. Проверявай първо фактите бе дEbил нeДokлатен, а не да ни хвърляш по върбите! Имам чувството, че си любовник на някой шефче в медията и заради това подобни, като теб екземпляри са на първа линия.
  • #6
    11 rate up comment 22 rate down comment
    дo 1 и 2 ( преди 11 месеца )
    РУСОФОБИЯТА - това е психическо разстройство, предизвикано от слaбoyмиe и добро заплащане Стивън Сегал При вас едва ли някой ви плаща поради което остава само първото. Гледам, че сте закърмени с евроатлантизма на жълтите павета и сте много умни и красиви да ви кажа, че в САЩ всички наркокартели са покровителствани от полицията и ФБР. Хора на високи длъжности от системата на сигурността го казват, а не някой друг.
  • #5
    9 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Петрее,Минское шосе находиться в подмосковие,а не в Минск.Когато си неграмотен не коментирай.това което си написал са глупости.Катастрофата се случва след проведените драгове на път за вкъщи.Нямало е никаква гонка,а на мокър участък от пътя след проведен ремонт и измит от пътните служби и неподходящите гуми без грайфери/а не кат теб дренажи/ наречени сликове в случая са полусликове,вижда се от снимките.