IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Пиян шофьор се хвърли в изкоп, за да избяга от полицията в Пловдив

62-годишният водач на Honda Jazz се опитал да избяга от патрул, но завършил по таван

Пиян шофьор се е опитал да избяга от пътната полиция в Пловдив тази нощ и на финала се е хвърлил с автомобила си в ремонтен изкоп, обръщайки го по таван. По информация на пловдивската полиция, 62-годишният водач е криминално проявен, а след задържането му пробата с дрегер е показала 1.38 промила алкохол.
  
  
Пловдив, катастрофа, Honda Jazz
Снимка: Стоян Ташев / Забелязано в Пловдив
    
    
Няколко минути след полунощ автопатрул на Районното управление в с. Труд опитал да спре преминаващия през селото автомобил, марка Honda Jazz. Водачът обаче отказал да спре и продължил към Пловдив, а полицаите го подгонили с включени сирени. Пияният прекосил на червено кръстовището на "Дунав" и "Райна Княгиня", но след това навлязъл в ограден и затворен за ремонт участък. Накрая неговата Honda завършила по таван в изкопа. Шофьорът и спътничката му са получили медицинска помощ, но не са пострадали сериозно.
  
  

 

0 от 500
  • #6
    2 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Това е Тесла на автопилот.
  • #5
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Реалист ( преди 1 година )
    Северна Корея я остави - корейците са други хора, нито на севернокорейците, нито на южнокорейците ще заприличаме! По-голям тоталитаризъм от Западна Европа и САЩ едва ли има в момента! За да се убедиш,пробвай да изразиш мнение по-различно от общоприетото и веднага ще бъдеш заклеймен като расист, русофил, нетолерантен и недемократичен! Колкото до Африка - явно скоро не си бил в Лондон, Марсилия, Париж или Мюнхен! Европейците там отдавна са кът, за разлика от африканци, индийци, пакистанци и араби!
  • #4
    4 rate up comment 1 rate down comment
    Народното събрание ( преди 1 година )
    До # 3 Това се "оправя" със закони и спазване на законите, а с бой се връщаме в тоталитаризма или пътуваме за Африка или С.Корея !!
  • #3
    9 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Дано го счупят от бой тоя сега в Полицията! Ама толкова бой, че да не си помисля никога повече да шофира! Всички пияни и дрогирани, които шофират, също! Само с бой се оправя това! Иначе случаи като Семерджиев и загинали по пътя!
  • #2
    6 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    що, предишните трима-четирима ур.о.ди, дето се гониха с полицията в Пловдив и даже нападаха полицаи, бразилци ли бяха? или обикновени високоинтелигентни май.ни?
  • #1
    7 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    А шофьора от бразилците ли е ?