IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Камион влачи стотици метри Seat Ibizа

Инцидентът се разиграва на магистрала в Испания (ВИДЕО)

Рядко срещан екшън на пътя се разигра на път в Испания и бе заснет от друг автомобил. На видеото, публикувано в социалната мрежа на шофьорите в реално време - SocialDrivе, се вижда как камион буквално влачи Seat Ibiza.

 

Камион влачи Seat Ibiza-1

 

Случката е заснета на 13-ия километър от магистрала А4 към Хетафе и инцидентът може би е провокиран, коментира Marca. Този извод се прави от факта, че ако е имало сблъсък преди това с оглед на мащабите на камиона и леката кола, би трябвало Seat Ibiza да е сериозно повреден.

От кадрите обаче това не се вижда, дори шофьорът на автомобила е вътре, както и негов спътник, което предполага, че инцидентът не е обикновен. Твърде вероятно е след спор на пътя шофьорът на камиона да се е разгневил толкова много, че просто да е „подхванал“ лекия автомобил в пристъп на ярост.



Видеото е 24 секунди и след звуковите сигнали на микробуса, от който е заснето, и предупрежденията на един от пътуващите в него („Имате кола пред вас! Спрете!“), накрая се вижда как тежкотоварният камион сякаш започва маневра да напусне магистралата, за да спре, като се възползва от отбивка.

Колко дълго е влачен червения Seat Ibiza не се знае, но според Marca интуитивно се долавя, че са изминати стотици метри, а през това време хората в колата са преживели истински кошмар.

 

 

0 от 500