IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Мустанг, но не Ford, а истински, смачка Toyota

Хората в автомобила имаха късмет, че не пострадаха (ВИДЕО)

Катастрофи на автомобили с животни не са рядкост, но истински кон да скочи върху кола насред улица е нещо, което не се вижда всеки ден. За такъв инцидент съобщи потребител в социалната онлайн платформа Reddit, като видеото е 13 секунди, но не се разбира в коя част на света се е разиграла необичайната сценка. Има само предположения, че е в Русия.

 

Кон потроши автомобил

 

В клипа се вижда автомобил, който изглежда като Toyota Camry и два тичащи коня. Едното животно очевидно решава, че ще прескочи колата, но не успява и хвърля в шок двама души, които в този момент са в купето.

В крайна сметка конят се приземява върху колата, но се разминава без контузии по краката и бяга извън полезрението на камерата. Без травми са и шокираните хора, които в крайна сметка имат късмет, защото би могло копитата на животното да попаднат върху тях през счупеното вече предно стъкло. Не така стои въпросът с автомобила обаче, който е сериозно повреден.



Под публикуваното видео има много коментари, някои от които разискват застраховката на колата и това как да обясниш на застрахователя, че „кон е скочил върху автомобила и го е потрошил“. В случая обаче има доказателство – камерата е заснела наистина нещо, което се вижда рядко и видеото би трябвало да има голяма роля за покриването на щетите.

Има и забавни коментарите като този: „Това е фабричен дефект. Една от конските сили не работи точно по предназначение“...

 

 

0 от 500
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    Lancista ( преди 8 месеца )
    Това е в Русия. На сивия Бенц до Тойотата ясно му се вижда регистрацията. Щом са Мустанги значи е близко до границата със САЩ около Тихия Океан.