IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

6 семейни коли на старо с 4х4 и голям багажник, които си струват

Тези употребявани комбита превъзхождат кросоувърите в много отношения

Много автомобилни производители в допълнение към стандартните си комбита предлагат и техни версии с повишена проходимост. Това е отразено и в самото име на модела - „простото“ комби Audi A4, например, се води Avant, а подобрената му модификация е Allroad. По същия начин Volkswagen предлагаше Passat Variant и Passat Alltrack.

Подобни автомобили могат да бъдат отлична алтернатива на кросоувърите, като някои от тях са се доказали през годините като много успешни модели. Изданието ZR представя 6 такива модела, които се срещат на пазара втора ръка. Всички те са на възраст 8-12 години, имат задвижване на четирите колела и струват около 20 000 евро.

6 всъдеходни комбита на старо (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #25
    8 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Много от хората тук си пишат глупости защото идея си нямат от коли по коментарите съдя че никой си няма опит с коли само глупости прочетох.
  • #24
    20 rate up comment 5 rate down comment
    До #21 от #19 ( преди 11 месеца )
    Нема проблем бре. Със сектанти не се излиза наглава. Карай си N-тото Субару и си свиркай, само не обяснявай колко евтино се поддържа боксер, няма балами
  • #23
    22 rate up comment 5 rate down comment
    До Luk ( преди 11 месеца )
    Няма Honda CR-V, която да харчи 5 на 100, специалисте! Да не говорим, че това CR-V в завоите се накланя доста и на практика превъзхожда една Хонда Акорд само с 4х4 задвижването, което 99% от ползвателите не използват!
  • #22
    24 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Всеки седан превъзхожда кросоувърите - и като пространство, и като комфорт, и като возия!
  • #21
    8 rate up comment 7 rate down comment
    до #19 ( преди 11 месеца )
    Стига лъга ве! Кви 3к те бият в главата? Я вземи първо се информирай и ела пак да философстваш кое колко струвало и кой ти го бил казал. Мой приятел нищо не ми е казвал, че да ти кажа, а аз самият съм имал 2 броя Субару и много добре знам, че пишеш пълни глупости.
  • #20
    16 rate up comment 39 rate down comment
    Luk ( преди 11 месеца )
    Авторите-карам Хонда црв 3 -2009г дизел....много поздрави на всичките модели ,които описвате!Аз съм цар-гори между 5 и 7 на сто,има 4х4 ,голям багажник и е здрав автомобил!Авторите-да го д...хат под вода....да не се дига прах!!!
  • #19
    32 rate up comment 8 rate down comment
    До #18 ( преди 11 месеца )
    Като се наложи да смениш веригите, обтегачите, водната помпа и останалите неща в комплекта и ще разбереш. Мой приятел имаше Субару, обявиха му около 3к за обслужване и го засили. Познай дали кара Субару в момента?
  • #18
    28 rate up comment 21 rate down comment
    анонимен ( преди 11 месеца )
    Що толкова ги плюете тези Субарута не мога да разбера? Някой от плюещите качвал ли се е? Да го е имал няма да питам, защото е повече от ясно, че не е. Трето Суби търкалям и никакви ядове нямам и никакви проблеми. Единствено консумативи и нищо повече. В Канада и САЩ също много ги карат. Интересно, че и там хората са доволни от марката. Голямо разминаване ми се струва. Някои хора май само хейтят...
  • #17
    50 rate up comment 8 rate down comment
    аЛди ( преди 11 месеца )
    Щом първата кола, която излиза е Ауди и статията е за коли, които си струват ще ме извините, но не бих продължил нататък да чета и гледам какви простотии сте измъдрили. Точно Ауди на старо е най-голямата набутвация. Ама толкова голяма, че само който не се е набутал не знае колко е голяма. Вече ги няма Ауди 80 и 100, както и първите А4. Те бяха здрави машини и наистина си струваха. След тях всичко е леш. И на най-големия враг не му пожелавам Ауди на старо. Ще го разори отвсякъде.
  • #16
    27 rate up comment 4 rate down comment
    Jojo ( преди 11 месеца )
    За Вас не знам, ама аз тук виждам само хАвтомобили, способни да фалират и Тръмп