IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Кой твърди, че комбитата са бавни?

Вижте как се справя BMW 3-Series (E91) на магистрала (ВИДЕО)

Комбитата продължава да играят важна роля в личния автомобилен транспорт в Европа, затова не е изненада, че дори премиум-марки като Audi, BMW и Mercedes-Benz продължават да предлагат страхотни модели от този клас. Не е нужно обаче да си купувате чисто ново комби, за да се движите бързо по магистрала и това видео го доказва.


BMW 3-Series магистрала


В случая става дума за предишното поколение на 3-Series (E90), което се предлагаше и в отлично изглеждаща комби-версия E91. Тя се предлага с редица различни бензинови и дизелови турбодвигатели, предлагащи забележителна производителност.

Ново видео, публикувано от AutoTop.nl, ни показва как се справя на магистрала в Германия 3-Series (E91), оборудвано с 3,0-литров туин-турбо редови двигател с 6 цилиндъра. В заводския си вариант моторът развива 306 к.с. и 400 Нм, но в случая той е "пипнат" и вече развива около 500 к.с.



Във видеото се виждат няколко ускорения от 100 до 200 км/ч, които показват, че това комби наистина има сериозни възможно. Всеки спринт отнема по около 8 секунди, а на моменти максималната скорост достига 280 км/ч. Което е доста впечатляващо постижение за семеен автомобил с пробег от 250 000 км.

Трябва да се добави, че това комби 3-Series е оборудвано с 6-степенна механична скоростна кутия, което го прави още по-вълнуващо за каране. Освен това то разполага и със сериозен багажник, така че представлява отлично предложение за пътувания на големи разстояния.

Снимка и видео: AutoTopNL

0 от 500
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    Асен ( преди 1 година )
    Този модел пък изобще не разполага със сериозен багажник. Даже е много малък за комби!
  • #6
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Pavel ( преди 2 години )
    Това са най скапаните бензинови мотори на BMW N52 N53 И N54 с двойната турбина наистина много вървят но са и много чупливи!
  • #5
    3 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Като искаш да усетиш спортна кола се записваш на глоксове дето се провеждат на писта. Там ти обясняват и след няколко урока започваш да изпитваш истинското удоволствие, а да се радваш че на светофара си ги оставил зад теб
  • #4
    4 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Возил съм се на е91 330i и 330d и останах много доволен. Аз самия имам е90 и съм си доволен от колата.
  • #3
    10 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Никой не го твърди. Просто има хора които не харесват комбита, катко други не харесват електрички или трети не харесват ДВГ. Всяка кола с много коне, винаги ще е по забавна от такава с малко. Вианги съм карал купе, не харесвам СУВ, но с децата, комби ми е много удобно, особенно като имам тяга и малко могат да ми се опарт. Е по-дългата база си има предимства и недостатъци..
  • #2
    13 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Няма нищо по- хубаво от бързо, луксозно комби. Става за пътуване с багаж, да пренесеш нещо, да си свършиш работа. Rs6 е ултимативната кола, единствено за офроуд не става
  • #1
    5 rate up comment 8 rate down comment
    Комби ( преди 2 години )
    Те не са бавни, те са гадни ... но не по гадни от SUV в града