IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Луксозните електрически SUV - от най-лошия до най-добрия

Няма да повярвате, но последното място в тази американска класация е за... Tesla

Доскоро луксозните електрически SUV се брояха на пръстите на едната ръка. Но в последните години електрическата революция набра скорост и сега предлагането в този сегмент е изобилно - всъщност толкова изобилно, че започва да обърква потенциалните купувачи. Тук своя оценка за качествата на тези автомобили дават експертите на Car&Driver, най-авторитетното издание за автомобили отвъд Океана. В класацията са само детайлно тествани от тях модели, подредени от най-посредствения към най-добрия.
   
     
Електрически SUV - от най-лошия до най-добрия (ГАЛЕРИЯ):


 
   

0 от 500
  • #15
    0 rate up comment 2 rate down comment
    Ох, Докторе ( преди 1 година )
    До 13Кой кара такива коли с 120?? ))Кой си купува BMW да кара 120 на аутобана(((
  • #14
    5 rate up comment 5 rate down comment
    Муахаха ( преди 1 година )
    Ай да се разберем!Когато се сравнява тесла с ДВГ и се изтъква безпроблемния пробег и бързото зареждане на ДВГ,теслаозомбитата твърдите,че човек няма нъжда от повече от 250-300км пробег и не му е проблем да кисне 40-50мин. през 3 часа да зарежда ако пътува на дълъг път!Когато се сравнява тесла с други електрички - оооо,другите нямат пробег като тесла, оооо другите нямат ускорение като тесла?!Шизофрения ли ви гони?!Хората са ви го написали - освен пробег и ускорение, другото им е булшит!Айде млък!
  • #13
    3 rate up comment 2 rate down comment
    До Ох, Докторе ( преди 1 година )
    В тестовете на Бьорн iX 50 с 120 км/ч и 1 градус температура минава 290 км а Тесла Х с 120 км/ч и 18 градуса температура минава 400 км. Така или иначе няма смисъл да се кара с 160 км/ч с електромобил особено СУВ..
  • #12
    3 rate up comment 4 rate down comment
    Ох, Докторе ( преди 1 година )
    На Тесла батерията стига само за 100 километра на аутобана и свършва. )) Ако караш по-бързо.
  • #11
    4 rate up comment 2 rate down comment
    Боби ( преди 1 година )
    Къде са китайските електрични? Ще издухат всички от класацията май
  • #10
    5 rate up comment 4 rate down comment
    Ох, Докторе ( преди 1 година )
    Това БМВ ако караш като бял човек на аутобана 150-170 км. не го виждам да мине повече от 200км. И то при температура над 0.
  • #9
    3 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Базовата Тесла Х е бърза колкото най-бързото iX М60 което от своя страна е по-скъпо дори от Плайд и със значително по-малък пробег. Все пак тази класация е за лукс разбира се а не за възможности и въпреки това Тесла У е пред Тесла Х което е странно
  • #8
    4 rate up comment 5 rate down comment
    Докторът ( преди 1 година )
    BMW наистина е топ. Пробегът няма значение, защото това е играчка, а не истински автомобил. Хората, който имат толкова пари, обикновено имат по 2-3 автомобила.
  • #7
    6 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Теслата е дървена и не е премиум, може би Модел X и Модел S се опитват но като цяло всички електрички в един момент ще са доста бързи и ще имат голям пробег, от там нататък ще е борба за комфорта който при тях е 0.
  • #6
    4 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Такива с качествена изработка бол, но малко доближават пробега на Теслата особено извън града където е важен и играе аеродинамиката а ускорението като на двуместна хиперкола не го доближава никого друг в класацията. В единия случай имаш колкото искаш избор а в другия ако търсиш характеристики се свива в пъти и основния е Тесла..