IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 екстри в колата, без които хората вече не могат

В автомобилите все още има и много ненужни функции, но някои са истинска благодат

Автомобилите продължават да се развиват и това е добре, защото в противен случаи в наши дни щеше да има само коли като VW Beetles. В същото време някои от много скъпите екстри, които виждахме преди година и които се предлагаха само на луксозните модели, вече са част от стандартното оборудване дори на малки коли.

Разбира се, в ценовите листи на новите автомобили все още има предостатъчно опции, чиято цел, поне на пръв поглед, е да донесе по-голяма печалба на производителя. Има обаче и много смислени функции. Изданието Motor1 посочва 10 от тях, без които потребителите (или поне по-голямата част от тях) вече не могат..

10 екстри в колата, без които хората не могат (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #12
    14 rate up comment 5 rate down comment
    До Горкото ( преди 1 година )
    Мухаха, мислиш ли? Този с подгрева съм, минах 40те преди време. От около 2000та съм с подгрев по колите, които карам. Поръчвам си такива, само с подгрев. Вече 4ти поред. Основно изискване. Относно tiktok, немам представа каква екстра е това, обаче виждам, че за теб е важна...
  • #11
    15 rate up comment 6 rate down comment
    JP ( преди 1 година )
    Климатик и музика, другите да си ги врът
  • #10
    14 rate up comment 15 rate down comment
    Горкото ( преди 1 година )
    Някакъв тъпир по-долу е написал, че без подгрев не могло. Абе Дечко Узунов, раждан онзи ден, изобщо знаеш ли какви ги ръсиш? Най-важното но в колата е да ти се стопли *** ли? Предполагам за теб най-желаната екстра е директен достъп до tiktok някъде в салона, нали така?
  • #9
    19 rate up comment 3 rate down comment
    Това са лигавщини ( преди 1 година )
    Като цяло никоя от тези екстри не ми е толкова важна, опитен шофьор съм, познавам си габаритите, познавам знаците (няма нужда бот да разпознава знаците вместо с мен с риска да ме самоубие някъде) Навигацията и т. н. НЕЩА са ми в телефона. Свързвам го с кабел и си върша всичко, което пожелая.
  • #8
    13 rate up comment 14 rate down comment
    До Гост ( преди 1 година )
    На руските в ръководството може и за основен ремонт да са давали разяснения. Аз клапани никога не съм барал, за около 700к, които съм навъртял. Относно акумулаторите, те отдавна са необслужваеми. Пишете тъпни отпреди 30г. За сведения на съм от т.н. милениуми, споменати по долу
  • #7
    23 rate up comment 7 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    Разликата между старите и новите шофьори: Ако си мислиш, че си по-умен от предишното поколение:Преди 30 години: Ръководство на автомобила показва как да сменим клапаните.Сега: Предупреждава те да не пиеш съдържанието на акумулатора.
  • #6
    15 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    То и без коли може (има каруци и магарета).И преди сто години е имало хора които са можели без коли, наричаше са се истински мъже, не като тези лигавите родени след 1900, и са си карали каруците.
  • #5
    20 rate up comment 9 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Без тези неща не могат милениумите, ама те затова и толкова могат да карат. Както е казал колегата по долу, ако ги махнете от колата, дори няма и да забележа, че ги няма.
  • #4
    18 rate up comment 12 rate down comment
    Гост ( преди 1 година )
    То за това е пълно с умреляци на пътя. Вместо да се научат да шофират, те седнали на компютър да си играят. И се сещам за оня виц, където дошли извънземните да видят има ли разумен живот на Земята. Има, докладват те на шефа. Не какви *** ги държат в ръцете си и не могат да мръднат без тях.
  • #3
    13 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ..затова карам 86 Мерцедес, защото няма нито една подобна простотия