IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 екстри в колата, без които хората вече не могат

В автомобилите все още има и много ненужни функции, но някои са истинска благодат

Автомобилите продължават да се развиват и това е добре, защото в противен случаи в наши дни щеше да има само коли като VW Beetles. В същото време някои от много скъпите екстри, които виждахме преди година и които се предлагаха само на луксозните модели, вече са част от стандартното оборудване дори на малки коли.

Разбира се, в ценовите листи на новите автомобили все още има предостатъчно опции, чиято цел, поне на пръв поглед, е да донесе по-голяма печалба на производителя. Има обаче и много смислени функции. Изданието Motor1 посочва 10 от тях, без които потребителите (или поне по-голямата част от тях) вече не могат..

10 екстри в колата, без които хората не могат (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #22
    7 rate up comment 0 rate down comment
    Иван ( преди 1 година )
    Ами, аз съм на 19 гадини с 1 година ,, стаж " в карането.От 9 месеца карам Жигула на 46 години и въобще от тогава нямам проблеми да карам и 30 годишна бракма, всичко по-ново ми се струва супер лесна за каране и удобно, дори и колата да е от 1990, примерно или 1995.
  • #21
    0 rate up comment 8 rate down comment
    Никола ( преди 1 година )
    ХА ХА ХА ХА МАЙТАПЧИЙСКА СТАТИЯ.И КОЕ ОТ ИЗБРОЕНОО ТИ Е НУЖНО.ГЛУПАВА РАБОТА ЗА БЕЗМОЗЪЧНИ ДА.
  • #20
    8 rate up comment 11 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Всеки търси мекото на хляба.Но добър шофьор се става на кола без хидравлика и серво на спирачките, Москвич, Жигула, Трабант + с добър инструктор и 10% талант, другото е 90% усилия.
  • #19
    6 rate up comment 2 rate down comment
    М да ( преди 1 година )
    Един от последните инциденти, които съм имал е : спирам успоредно до една кола, колегата тръгва назад, прави някаква чупка с волана и забива десния си стоп в левия ръб на камиона. Излезе и взе да ми обяснява че има камера за задно виждане, ама видиш ли не хващала добре... Така че не е излишно да хвърляте по едно око
  • #18
    9 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Екстрите са супер. Може и без тях разбира се, но са си нещо много добро и полезно. Никой не бяга от хубавото, а тези, които плюят им е кисело гроздето явно...
  • #17
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Пацо ( преди 1 година )
    От екстрите които имам най - полезна ми е тръгване на наклон. За град като Хасково където половината улици са надолу, а другата половина нагоре тази екстра цена няма. Много полезен, ме е и електронния блокаж на диференциала. Двузоновия климатроник ми е напълно излишен. Откакто съм купил колата и двете зони са в един режим. Друга излишна глупост е старт стоп системата. Върши ми работа само лятото на опашката на Маказа. В града тя е първото нещо което изключвам преди да тръгна.
  • #16
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Юлиан ( преди 1 година )
    Когато си взел книжка февруари 1980-та, към всички глезотии подхождаш със снизхождение. А понякога и с ярост, понеже си търсиш ръчния смукач, а него го няма...
  • #15
    14 rate up comment 2 rate down comment
    Анонимен ( преди 1 година )
    Всички описани екстри в статията са супер. Повечето ги имам, но нямам подгряване на волана и Апъл кар плей. На следващата кола задължително ще ги поръчам. Който се хвали че е шофьор щото може да паркира без парктроник или камера да е жив и здрав. Ама все пак нека да пробва как се паркира с тези екстри, може да се окаже учуден колко помагат.
  • #14
    11 rate up comment 5 rate down comment
    Тинтири-минтири ( преди 1 година )
    Приятни екстри са но определено мога и без тях, "разпознаването" на знаци е дори дразнещо особено съчетано с автоматичен круиз особено в БГ където вижда 70 но не вижда снежинката и от 100+ на магистралата скача на спирачките - не мерси. Важи и за подгрева, катал съм коли и със и без - БГ не е Арктика, не е от кой знае колко значение.
  • #13
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До "Горкото"Наистина бих ти казал "Горкото", ей така, в среден род, ако простотията можеше да буди само съжаление... Много ли е трудно да прочетеш поне кой е Дечко Узунов?