IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 тренда от началото на XXI век, които сега изглеждат безнадеждно остарели

Само преди няколко години тези технологии бяха много модерни, но вече са част от историята

Технологиите в автомобилите се развиват постоянно, но някои от основните функции на управление не са се променили от 120 години, тъй като хората не са намерили нещо по-добро (въпреки твърденията на Tesla да напълно автономното шофиране. И някои тенденции – като хром по каросерията и огромна решетка на радиатора, преминават от едно поколение в следващо.

Достатъчно е да погледнете превозни средства от 60-те или 70-те години на миналия век и да разберете колко много са се променили нещата, като това се отнася и за далеч по-нов период от време. Вижте 10 автомобилни тенденции, които навлязоха през този век, но сега изглеждат толкова модерни, колкото тогите в древния Рим.


10 тренда от началото на XXI век, които изглеждат остарели (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #16
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Белите коли също не са актуални като преди 10 години. Изобщо не ме блазнят вече, не ща да ги гледам. Единствено от практична гледна точка, лятото ми се ще да имам бяла, вместо да се пържа.
  • #15
    3 rate up comment 0 rate down comment
    Деен ( преди 2 години )
    Японките всички са с този модел на авт.скорост.кутия.Първите ледове наистина си бяха циганийка.Но така или иначе повече100г произв.на коли не могат да излязат от 4те колела.
  • #14
    8 rate up comment 7 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Черните джанти стоят много по-добре от сребристите, изобщо матовите, по-тъмни цветове на джантите отварят много колата, естествено няма да стоят добре на Тойота Корола, то е като да вържеш на свинче звънче. Но на по-хард колите стоят уникално. Аутомедия, отворете сайтовете на най-добрите тунинг ателиета, там топ скъпите им версии и изложбени варианти са джанти черен мат, или много тъмно сив мат. Това е топ модата а вие го изкарате остаряло. Сверявайте си часовниците, нали това работите.
  • #13
    4 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Забравили сте да споменете черна матова боя или нейния заместител-черно фолио
  • #12
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Дневни светлини ( преди 2 години )
    Те са ми най грозни наистино много се промениха за кратко време, и за добро. А за тъч не ги знам премиумите кога го качват аз карам сеат леон и те имат тъч от 2012 най вероятно и всичка от фолксваген го имат от тогава.
  • #11
    9 rate up comment 4 rate down comment
    QWERTY ( преди 2 години )
    Страхотни тъпотии и за скоростния лост, и за черните джанти. Авторчето да си нацепи главата в първия бордюр, че поне да не мъчи и нас и себе си.
  • #10
    5 rate up comment 10 rate down comment
    Иван ( преди 2 години )
    Наистина голям дисплей без тъч а с джойстик е безумно недоразумение. Помня как Автобилд се възмущаваше на Волво как още 2015 въведоха дисплей само с тъч. И чак 2018-2019 на т.нар немски премиуми им увря акъла и въведоха тъч, като на Мерцедес трябваше да им го направят в България ( MBUX - Visteon). A за Андроид ауто БМВ се сетиха чак 2021. Което японските коли го имат от 5-6 години.
  • #9
    18 rate up comment 2 rate down comment
    Гражданин ( преди 2 години )
    Черните джанти са най-селското нещо в една модерна кола.
  • #8
    5 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    "...обаче развариха добрите впечатления."- изтрихте ми коментара , но не си оправихте БОКЛУКААА!??! Сега ,като ги запекат и добрите впечатления ще се оправят:)))
  • #7
    5 rate up comment 2 rate down comment
    112 ( преди 2 години )
    На моят CD плеър възпроизвежда и WAV и MP3. И ако последното е с 320 kbps, звученето през BOSE системата е доста прилично. Има и AUX за свързване със смартфон например. Остаряла технология изискваща да имате и къде да записвате дискове.