IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

10 тренда от началото на XXI век, които сега изглеждат безнадеждно остарели

Само преди няколко години тези технологии бяха много модерни, но вече са част от историята

Технологиите в автомобилите се развиват постоянно, но някои от основните функции на управление не са се променили от 120 години, тъй като хората не са намерили нещо по-добро (въпреки твърденията на Tesla да напълно автономното шофиране. И някои тенденции – като хром по каросерията и огромна решетка на радиатора, преминават от едно поколение в следващо.

Достатъчно е да погледнете превозни средства от 60-те или 70-те години на миналия век и да разберете колко много са се променили нещата, като това се отнася и за далеч по-нов период от време. Вижте 10 автомобилни тенденции, които навлязоха през този век, но сега изглеждат толкова модерни, колкото тогите в древния Рим.


10 тренда от началото на XXI век, които изглеждат остарели (ГАЛЕРИЯ):


0 от 500
  • #6
    27 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    CD плейъра вади звук, mp3 ката вади боза. Ама важното е нещо да дрънчи там и да е удобно за пускане.
  • #5
    15 rate up comment 6 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Черните джанти изглеждат добре само на снимка. На живо създават впечатление за кола от 60-те с мънички джантички, защото всичко е черно. Имах кола със заводски черни и зимни сребристи - сребристите си бяха по-добре.
  • #4
    23 rate up comment 14 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Черните джанти са едно от най гадните неща в един автомобил. Винаги изглеждат по евтино и убиват дизайна на почти всеки един автомобил.
  • #3
    12 rate up comment 21 rate down comment
    смех ( преди 2 години )
    Японските и корейските коли тотално помероха надутите дойчовци това което французите англичаните и италианците не направиха направиха азиатците тотално пометоха Волфсбург и производните му.
  • #2
    15 rate up comment 25 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Ха ха,, май само за вас черните джанти изглеждат остарели, напротив в момента това са най-актуарните джанти особенно при по-агресивните модели, но се монтират заводски и при по обикновенни модели, 70% от джиповете на Инфинити и 50% от тези на Тесла излизат от завода с черни джанти, 80% от тунинг ателиетата на спортните версии на марките. Това е в момента тренда а вие го броите за отживелица? Да не живеете в Афганистан?
  • #1
    8 rate up comment 28 rate down comment
    анонимен ( преди 2 години )
    Лескункс как няма да монтира касетофон, като основната клиентела са пенсионери (средна възраст за марката 53 г.), за които mp3 е нечувана технология, да не говорим за стрийминг. Ако сте се чудили защо Лескункс са едни от най-изостаналите технологично коли: много просто - не са правени за млади хора.