IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Водещ на Top Gear е в болница след катастрофа

Фреди Флинтоф е транспортиран с хеликоптер, но няма опасност за живота му

Водещият на култовото автомобилно предаване Top Gear - Фреди Флинтоф, е пострадал при катастрофа по време на снимки за шоуто на BBC. Той е получил медицинска помощ на място, след което е откаран с хеликоптер в болница.

 

freddie-flintoff-2

 

Новината първо избухна в таблоида The Sun, който твърдеше, че той е участвал в „ужасяваща“ катастрофа, получил е медицинска помощ на място и след това е транспортиран с хеликоптер в клиника за допълнителни изследвания и лечение.

По-късно говорител на BBC каза, че инцидентът е станал на тестовата писта на Top Gear на летището Dunsfold Park в Съри и не при висока скорост. Смята се, че нараняванията му не са животозастрашаващи, а подробности ще бъдат оповестени на по-късен етап.

 

freddie-flintoff-1

 

Това не е първият инцидент с Флинтоф, откакто започна да води шоуто. Бившият английски състезател по крикет, който е баща на четири деца, се блъсна в щанд на пазара в Мансфийлд, Нотингамшир през февруари 2019-а. През септември същата година той катастрофира по време на драг състезание, докато снима на летище Елвингтън в Йоркшир, но си тръгна невредим. Бившият водещ на Top Gear - Ричард Хамънд, беше замесен в сериозна катастрофа на същото летище през 2006 г., оставяйки го в кома.

Флинтоф се присъедини към Top Gear като водещ през 2019 г. и участва в шоуто заедно с Пади Макгинес и Крис Харис, които също са били на пистата при инцидента, но Флинтоф единствен е правил реални снимки през този ден.

 

freddie-flintoff-3

 

Той е по-известен като състезател по крикет, но се оттегли от спорта през 2009 г. През 2010-а Флинтоф има и един професионален мач като боксьор. Той също така участва в австралийската версия на I'm a Celebrity, където е коронясан за Крал на джунглата. Занимава се и с актьорство, като се появява в драматичната поредица на BBC - „Любов, лъжи и записи“ през 2017 г.

 

 

0 от 500