IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови снимки на бъдещия Mercedes-Benz E-Class

Моделът получава по-заоблена оптика и отделен дисплей в дървен преден панел

Нови шпионски снимки на екстериора и интериора на следващото поколение на Mercedes-Benz E-Class се появиха в онлайн-пространството. Те бяха публикувани от интернет-портала CarBuzz. На снимките, които са направени в монтажния цех на завод на германската марка, се виждат детайли от интериора, както и предната част на автомобила, която преди беше скрита под камуфлаж.


Mercedes-Benz  E-Class


Първото нещо, което се забелязва, е масивната радиаторна решетка и новата оптика. Дизайнът на фаровете се е променил значително. Формите са по-заоблени и изпъкнали, отколкото бяха при S- и C-Class, където са ъгловати и тесни. Благодарение на увеличената радиаторна решетка, логото на компанията също е променено на размер към по-голяма страна.

Като цяло, интериорът прилича на смесица от последните S- и C-Class, като в компанията явно са решили да не използва дизайна на единичен цифров монитор на таблото, както беше подходено при EQS. Над горната част на дисплея се вижда тънка лента от вентилационни отвори. Самият екран е монтиран в таблото под ъгъл. Съдейки по снимките, панелът ще бъде завършен с дървен фурнир с отворени пори.


Mercedes-Benz  E-Class


Очаква се, следващата E-Class да получи и нова хибридна система с 2,0-литров двигател, като мощността ще бъде около 260 к.с. Всъщност, това ще бъде и последното поколение на популярния модел, което ще използва традиционни ДВГ.

0 от 500
  • #2
    1 rate up comment 3 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY ( преди 1 година )
    Пешо, молим те, мани го туй видимо НЕдоразумение в дизайнерско отн-ие, ами се пренасочи към новото LA-изложение в Щатите, където истинският ценител може да се наслади на настоящата бренд-НЮ сензация,как следует: GENESiS-X Convertible Concept който по думите на /нехаресващия ги БритиШ-сайт!/ ТОП-Гиър е наистина върхов открит Кабрио-модел от най-висока Класса, за р/ка от грозноватото ГЕРМАН.пате - МВ. Затуй, осъзнай се и се вземи в ръце+публикувай тук накрая инфото за тая супер-красива машина...
  • #1
    1 rate up comment 0 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    скука..