IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Нови снимки на бъдещия Mercedes-Benz E-Class

Моделът получава по-заоблена оптика и отделен дисплей в дървен преден панел

Нови шпионски снимки на екстериора и интериора на следващото поколение на Mercedes-Benz E-Class се появиха в онлайн-пространството. Те бяха публикувани от интернет-портала CarBuzz. На снимките, които са направени в монтажния цех на завод на германската марка, се виждат детайли от интериора, както и предната част на автомобила, която преди беше скрита под камуфлаж.


Mercedes-Benz  E-Class


Първото нещо, което се забелязва, е масивната радиаторна решетка и новата оптика. Дизайнът на фаровете се е променил значително. Формите са по-заоблени и изпъкнали, отколкото бяха при S- и C-Class, където са ъгловати и тесни. Благодарение на увеличената радиаторна решетка, логото на компанията също е променено на размер към по-голяма страна.

Като цяло, интериорът прилича на смесица от последните S- и C-Class, като в компанията явно са решили да не използва дизайна на единичен цифров монитор на таблото, както беше подходено при EQS. Над горната част на дисплея се вижда тънка лента от вентилационни отвори. Самият екран е монтиран в таблото под ъгъл. Съдейки по снимките, панелът ще бъде завършен с дървен фурнир с отворени пори.


Mercedes-Benz  E-Class


Очаква се, следващата E-Class да получи и нова хибридна система с 2,0-литров двигател, като мощността ще бъде около 260 к.с. Всъщност, това ще бъде и последното поколение на популярния модел, което ще използва традиционни ДВГ.

0 от 500
  • #12
    1 rate up comment 1 rate down comment
    АйМ-Мръсен-УайтТраш ( преди 1 година )
    до долния: знаем, че си ПАС! За това ти писаха "...и т.н. либерасти." ))))))))))))
  • #11
    0 rate up comment 0 rate down comment
    ФiН-ФЭНь_BM1ГЛАДБАХ! ( преди 1 година )
    ОТНОВО до 3-ти: АЗ съм тотално убеден, когато този премиум-БРЕНД-НЮ-супер-КАР кацне тук у нас, ти като го видиш, тъй яко ще хлъцнеш и хлътнеш по него, че все едно земен тръс е ударило маалата ти. Щом 1 BiG-фен и изявен BMW-блогър се ВЛЮБИ тотално в тази прекрасна впечатляваща с финес дизайн визия и красота машина с име НИКО, сипещ суперлативи в блога си, представи си за останалия БЕЗпристрастен свят каква взривоопасна бурна РЕАКЦiЯ от възторг и аплодисменти ще предизвика появата Й. . .
  • #10
    0 rate up comment 2 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    Пак до 3ти: Да изтъкна, че авторитетно жури съставено от 30 водещи ГЕРМАН. експерти и журналисти спря избора си за ГЕРМАН. премиум-кола за 2и23-та година на - познай КОЯ - Genesis GV60, с което то осигурява на епи-kYpeйския водещ авто-производител това престижно признание с тази изключително ценна награда от страна на самата ГЕРМАНска моторна индустриална Асоциация. По-голям комплимент едва ли би могъл да видиш от тези доказани националистически ориентирани специалисти - ФАКТь.
  • #9
    1 rate up comment 3 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    До 3-тия УМНИК: АЗ пък ти предлагам - Първо, *** в сайта, погледни и виж... И чак едва тогава почвай да пишеш твоя си домашен бул-шит, нали тъй е редно, редник ***! Дори самите БритиШ-спецове от Топ-Гиър, които НЕ ги понасят и търпят изобщо тез епи-kYpейци,в критичната си статия чисто и просто са очаровани, смаяни и...яко впечатлени! Май че, има - ЗАЩО, нъл тъй!
  • #8
    0 rate up comment 2 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY! ( преди 1 година )
    Повтарям: ОВО е най-НОВата сензация Genesis X Convertible Concept, представен като 3-я последен модел в концептуалната трилогия X на премиум-МАРКОВия производител. И един истински СЮПЕРБ Х-фактор, ако се съди дори само по външния вид. Съответно този издържан КОНЦЕПТ- модел бе представен първо в CAL. преди авто-изложението в L.A., който в пълна сила демонстрира водещата дизайнерскаЯ линия на фирмата - ATHLETiC ELEGANCE! Просто няма какво да му противостои - ФАКТь! И чакаме Пешо да отреагира.
  • #7
    0 rate up comment 1 rate down comment
    IM-DrtiйУАЙТBoY ( преди 1 година )
    До н-р 5: АЗ съм - ПАС, но виж за твоя точна налична инфо коментарите 1 + 6, които ти Г0 казват в пълен точен текст. Това е РЕАЛното положение: не моеш да каеш на белото църно и обратно - ФАКТь!
  • #6
    1 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    На бати грозника
  • #5
    5 rate up comment 3 rate down comment
    Vigi ( преди 1 година )
    Няма по *** народ! Подложи на корейци, японци и др. ***. Когато Мерцедес са правили автомобили, другите са пасли овце.
  • #4
    2 rate up comment 0 rate down comment
    Карикатура ( преди 1 година )
    Която доказва, че братчеда на Гретхен Кукунбърг не може и не трябва да е начело на Мерцедес! Нищо, че зелената Анална Гъзбрък е временна министерка на Дойчланд сега
  • #3
    3 rate up comment 2 rate down comment
    АйМ-Мръсен-УайтТраш ( преди 1 година )
    Ко туй дЖънеЗис!? БратА на Азис ле? Ели некво кореа ориз-гиби, първа радост за прошляци и т.н. либерасти.