IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Ето как ще изглежда новото BMW X6

Крос-купето ще получи детайли от дизайна на XM, както и нов мотор

BMW подготвя планирана актуализация на крос-купето си Х6 от трето поколение (G06), което влезе на пазара през есента на 2019 г. Датата на премиерата на актуализираната версия все още не е обявена, но неофициални изображения на предстоящата новост се появиха в онлайн пространството.


BMW X6


Според авторите на тези рендери кросоувърът ще получи нова предна броня с тесни вертикални вложки по краищата и по-широк въздухозаборник. Предната оптика с фасетирани LED светлини ще бъде забележимо по-рязка. В същото време предните калници, капакът и "бъбреците" на марковата радиаторна решетка ще останат същите.

Задната част ще бъде ограничена до актуализирана графика на LED светлините в стила на новия флагмански кросоувър BMW XM. В по-наточените версии може да се появят и нови двойни накрайници на изпускателната система.


BMW X6


В интериора на обновеното BMW X6 се очаква нов селектор за превключване на предавките и двойка дисплеи, обединени в един блок, като по този начин и тук ще се появят тенденциите от последните иновации на марката. Според някои данни в модификацията X6 M60i крос-купето ще бъде оборудвано с 4.4-литров битурбо V8 мотор с мощност 530 к.с. Такъв агрегат е инсталиран на най-мощната модификация на кросоувъра BMW X7, който претърпя актуализация през пролетта на 2022 г.

Към момента няма официално потвърждение на тази информация, както и официални снимки на обновеното BMW X6. Кое от изброеното ще се окаже вярно, ще разберем по време на премиерата.


0 от 500
  • #8
    1 rate up comment 2 rate down comment
    Класика ( преди 1 година )
    Новото ляво нападна всичко! Дори внедри " леви" и в управата на БМВ лично с натиска на " левия" Шолц! И понеже всички са " леви", а не искат да са смятани за " леви" са се помъчи да изглежда уж мъжествено,но те откъде да знаят кое е мъжествено,но нищо поне да беше красиво! Но сбъркания мозък не знае какво да бъде направено и е сътворило това!!??? Така скапаха Европа и САЩ и предизвикаха война " меките" комплексари от лявото!
  • #7
    2 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Не знам за какво не е тая кола, *** познавам хор дето ги карат и са на 2К зАплата и живеят у техните. Та не бих искал да влизам в тоя клиб.
  • #6
    5 rate up comment 1 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Само българин може да види наглост в тая грозотия.
  • #5
    15 rate up comment 7 rate down comment
    Пропов ( преди 1 година )
    Кола с визия точно отговаряща на характера и. Смела, доминираща, надменна, нагла. Не е за простолюдието - нито ще я харесат, нито могат да си я позволят. И това е целта. Да се дистанцираш от Тесладжии, Голфъри, Туарег-исти и тем подобни ширпотреби.
  • #4
    11 rate up comment 3 rate down comment
    Дискретен герой ( преди 1 година )
    Брутална визия!!
  • #3
    5 rate up comment 11 rate down comment
    Рендосващ ( преди 1 година )
    Тези трябва някой здраво да ги рендоса преди да пускат такива *** рендери! По-голяма глупост едва ли може да се публикува тъдява!
  • #2
    8 rate up comment 17 rate down comment
    112 ( преди 1 година )
    Егати недоносчето ...
  • #1
    9 rate up comment 17 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Същото дизайнерско недоразумение като GLC купе.