IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите двигатели на Toyota

Японската компания има много успешни агрегати в историята си, но кои са най-здрави

Toyota се счита за един от най-надеждните производители на автомобили в света. Това, до голяма степен, се дължи и на двигателите, които поставя на своите автомобили. Повечето от тях са се доказали през годините със своята здравина и издръжливост, както и с възможността за допълнителна модернизация.

Кои обаче са най-добрите двигатели на Toyota? Отговор на този въпрос се опитват да дадат експертите от изданието CAR. Те посочиха 5 популярни задвижващи агрегата, които се поставят на различни модели на марката, като се отличават с впечатляващ ресурс.

Най-добрите двигатели на Toyota (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #6
    24 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ако се абстрахираме, че статията е копирана отвъд океана, изводът е, че здравите двигатвли са 4-литрови шестаци и тем подобни зверове. От сегашните еднолитрови миксери кога ли ще видим някой в подобна класация...
  • #5
    17 rate up comment 18 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Чисто нова тойота 1.33 100кс. Поддържана само в Тойота и на 130 000км за основен ремонт на двигател - гореше по 1л масло на 1000км - уви след 5те г. гаранция. Отивам в тойота - ооо не може да се оправи, отишла е. Кога ще си купя пак тойота? Никога :)
  • #4
    17 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Тойота са една от малкото компании, които искат да работят и да продават. И осъзнават че печената е огромна така. Купете и прочете книгата на компанията много е интересна.
  • #3
    22 rate up comment 5 rate down comment
    Ivo ( преди 1 година )
    Пълни глупости за тесла приятелю имам колега с модел s смени тампони за 1000евро и заден стоп защото се пълнеше с вода за една торба пари
  • #2
    13 rate up comment 42 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Ех накъде върви светът. А двигателите на камиона на Тесла имат гаранция 1,6 милиона километра и на толкова им се прави първата профилактика - преглед на състоянието на лагери за 100 долара, които при нужда се сменят. Дотогава се кара без никакви обслужвания и профилактики. И тези двигатели са взети директно от Тесла модел 3. Мощност около 1000 конски сили, а при нужда от повече се добавят допълнителен брой двигатели, всеки от които струва около 800 долара и тежи 30 кг.
  • #1
    18 rate up comment 30 rate down comment
    Станчо ( преди 1 година )
    От сегашните двигатели на Тойота нито един не става всички са леш