IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Черно море

Най-добрите двигатели на Toyota

Японската компания има много успешни агрегати в историята си, но кои са най-здрави

Toyota се счита за един от най-надеждните производители на автомобили в света. Това, до голяма степен, се дължи и на двигателите, които поставя на своите автомобили. Повечето от тях са се доказали през годините със своята здравина и издръжливост, както и с възможността за допълнителна модернизация.

Кои обаче са най-добрите двигатели на Toyota? Отговор на този въпрос се опитват да дадат експертите от изданието CAR. Те посочиха 5 популярни задвижващи агрегата, които се поставят на различни модели на марката, като се отличават с впечатляващ ресурс.

Най-добрите двигатели на Toyota (ГАЛЕРИЯ):

0 от 500
  • #16
    0 rate up comment 0 rate down comment
    Бастри ( преди 1 година )
    #5 мале , как си е карал тази кола , че да и скапеш двигателя за 130 000 километра , ако е истина де.1.3 е най - вероятно на Ауриса , имам такъв на 230 000 км. , като го карат служители , нищо не е писано по двигателя.ПС.Супер девиз имаш - Това , което не мога да си позволя , го отричам.
  • #15
    6 rate up comment 1 rate down comment
    Sm ( преди 1 година )
    До коментара за гаранция и сервиз на Тойота. Смешни сте! Винаги миже да намерите недоволни и разбира се издънки сигурно има и в Тойота. Но Тойота в България разполага с най-пълната гаранция и най-добрия сервиз. Много отговорно отношение като цяло! Знам го от опит. За двигателя просто няма какво да кажа - само на 190х е, но инъче най-големия "проблем" - изгоряха ми 3 крушки за габаритите и купето на 7мата година! Инъче моите уважения към немските коли, но рано или късно всеки се качва на TOYOTA ...
  • #14
    2 rate up comment 1 rate down comment
    Виктор ( преди 1 година )
    Само да спомена 2.0 чист дизел до 1999г и 1.8 дизел мисля, че бяха до 1995г!Трябва да си супер ***, за да успееш да ги счупи!
  • #13
    14 rate up comment 5 rate down comment
    до #11 ( преди 1 година )
    Само да ти кажа, че до 1 месец закъснение от датата на обслужване и 1000 км. над километрите за обслужване гаранцията ти в Тойота важи. Пише го в гаранционните условия на компанията. Така, че измисли някоя друга лъжа. Това не са ти немските мошеници да гледат да те цакат по всевъзможни начини. А за тези гръмнали двигатели, можеш да ги разправяш на някой с интелект, като твоя, т.е. липсата на такъв и да си вярвате и да си измисляте по-интересни историйки от тези, които съчиняваш и пишеш.
  • #12
    17 rate up comment 5 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    ВАГ-и, стига лъга бе цАрвул! На плоските ти лъжи и децата от детската градина няма да повярват, защото всеки поне малко интелигентен човек, какъвто ти не си знае за сервизната политика на Тойота и лъжите за гръмналите двигатели дори и да са се случили то Тойота никога няма да направи подобно нещо, каквото описваш ти. Та те дори и на коли с отдаван изтекла гаранция правят сервизни акции, а какво остава да не ремонтират гаранционен автомобил. Смешен си с тези твои лъжи.
  • #11
    8 rate up comment 19 rate down comment
    Само споделям ( преди 1 година )
    Имам познат, който си купи нов LAND CRUISER от toyota за 120 хил. лв. На втората година му гръмна двигателя. Коментара на toyota беше, че пропуснал смяната на масло с две седмици и не му признаха гаранцията. Човека си плати за нов двигател. Друг познат също имаше проблеми с гаранцията на toyota. Аз лично тази марка я избягвам. Преди да, но сега са пълен леш!
  • #10
    22 rate up comment 3 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    8-маците им са наистина уникално здрави мотори. Изключителни. От малолитражките и за америка двигателите на Камри с обем 2,4 с 4 цил. и 3,5 с 6 цил. са гарантирано милионници. Всеизвестен факт, защото тези коли ги ползват за таксита, както и търговсите пътници масово ги употребяват да не кажа почти само тях, защото се знае славата им на неубиваеми мотори.
  • #9
    24 rate up comment 4 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Много труден избор е това да избереш няколко най-добри двигателя от всичките, при условие, че те лош двигател нямат. Не случайно колите им са толкова търсени и на пазара втора употреба си запазват най-много стойността.
  • #8
    14 rate up comment 2 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    До 7: Ха-ха, добър опит за шега.
  • #7
    0 rate up comment 40 rate down comment
    анонимен ( преди 1 година )
    Най-добрите двигатели на Тойота едва стигат до там, където са най-лошите на европейските производители.